Den nye Mitsubishi Eclipse Cross hos UJS Biler i Viborg og Thisted

 

Mitsubishi Eclipse Cross 

Den nye Eclipse Cross er gennemtænkt ned til mindste detalje, og har modtaget Good Design Award. Markante linjer. Brede skærme. Formerne er dynamiske, og det kileformede design med den to-delte bagrude, lange akselafstand og de fremhævede skærmforøgere giver en fornemmelse af, at Eclipse Cross er i bevægelse, selv når den står stille. Et Coupé design der bringer nye former til SUV-klassen.

 

Masser af komfort og optimal plads

Alle passagerer føler køreglæde i den ekstremt rummelige kabine. Sædernes støttende former, mange indstillingsmuligheder og god hoved- og benplads sikrer, at alle sidder behageligt, også på de længste rejser.

 

Bevar kontrollen under svære forhold

Uanset om du kører på snoede eller sneklædte veje, leverer Eclipse dynamiske 4x4-system S-AWC (Super-All Wheel Control) optimal trækkraft til baghjulene samt optimal fordeling af træk- og bremsekraft til forhjulene for at sikre stabilitet og kontrol. Eclipse Cross har et højt sikkerhedsniveau med bl.a. automatisk nødbremse og 5 store stjerner i Euro NCAP.

 

Sporty cockpit

Eclipse Cross' sporty instrumentbord er præget af en helt ny opbygning, hvor hver eneste detalje er dignet for bedre kontrol. Den øvre del af instrumentbordet er den informative del med displays. Den nedre del er den oparationelle del med fx. touchpad controller og knapper til sædevarme.

 

Mitsubishi Forsikring

Mitsubishi Forsikring fra 18 år

Mitsubishi tilbyder en attraktiv forsikring til alle -– også hvis du lige er fyldt 18 år!

Priser og specifikationer på Eclipse Cross

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr for Space Eclipse hos Mitsubishi Danmark. Mitsubishi Eclipse Cross priser og specifikationer

 

Mitsubishi i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste oplevelse

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste Mitsubishi Eclipse oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

 

Mitsubishi Garanti

Mitsubishi giver en af branchens bedste garantier – 5år / 100.000 krm