Oplev Stonic hos UJS Biler

  • Dristigt og sportsligt design
  • Mulighed for tofarvet eksteriør
  • Mild hybrid 1.0 T-GDI motor

Allerede ved første øjekast bliver det tydeligt, at den nye KIA Stonic i kraft af sit udseende, der udfordrer det konventionelle, er en bil, som definerer sine egne regler.

Dens dynamiske og sportslige front skyldes den tredimensionelt udformede kølergrill, de vertikale tågelygtehuse og integrerede bifunktionsforlygter med kraftigt LED-dagskørelys. Og hvis man dertil lægger de 20 kombinationer med to farver og de ni forskellige enkeltstående farver, så har man pludselig en stil, som bare signalerer "My life ... my way"

Kia Stonic

Dristigt udvendigt design

Et elegant eksteriør med markante detaljer. KIA Stonic udstråler sportslig køreglæde. Tagrælingerne i SUV-stil skiller sig ud fra mængden, og de mørkt tonede ruder (modelafhængigt udstyr) pirrer folks nysgerrighed – og giver dig privatliv. De elegante forlygter og tågeforlygter samt LED-kørelys viser vejen fremad for de 17” aluminiumsfælge (modelafhængigt udstyr).

En 1.0 T-GDI-motor med 120 HK og 7-trins DCT-gearkasse gør oplevelsen dynamisk og perfekt til urban kørsel. Sæt dig ind, få klikket selen i og nyd en underholdende køreoplevelse – og med vores avancerede mild hybrid-drivlinje er brændstofforbruget optimeret uden at gå på kompromis med dynamikken

 
Kia Stonic

Begejstrende interiør

Tag plads i bilen, og lad dig henføre i det elegante interiør i KIA Stonic. Afhængigt af dine personlige præferencer kan du vælge indtræk i stof eller i kunstlæder (ekstraudstyr eller modelafhængigt udstyr). Tag godt fat i det D-formede læderrat (modelafhængigt ekstraudstyr). Forkæl dine øjne med de moderigtige farveindlæg og detaljer som kontrastsyninger på rat og sæder (modelafhængigt ekstraudstyr).

Kia Stomic

Stor rummelighed

Bare fordi KIA Stonic er elegant og sjov at køre i, betyder det ikke, at det er gået ud over pladsforholdene. Der er masser af plads til at tage vennerne med på tur. Skal du have bagage med? Det er ikke noget problem. Bare klap 60:40-splitbagsædet frem, så har du masser af plads til din bagage

stonic bagagerum

Stonic priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Ceed. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

KIA Stonic priser og specifikationer

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din Stonic

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Stonic. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.