SUZUKI VITARA SUV. FORVENT MERE SUV FRA KUN 219.990 KR.

Suzuki Vitara er kraftfuldt SUV-design koblet med turbomotor og lækkert udstyr som fx LED-lygter, regnsensor, klimaanlæg og aktiv fartpilot. Præcis som man kan forvente af en rendyrket SUV. Dét, der virkelig overrasker, er prisen. Og det faktum, at Vitara kommer med effektiv hybridteknologi som standard. Fra kun 219.990 kr. får du en ægte herregårds SUV, der oser af rå power, kan trække 1.500 kg, men som samtidigt er i energiklasse A+ og klarer 18,5 km/liter. Kom ind til os og oplev, hvor meget mere du kan forvente af Suzukis originale turbo-SUV

Vitara_hjemmeside1

Nu trækker Vitara 1500 kg. på krogen

Suzuki Vitara er kraftfuldt SUV-design koblet med turbomotor og lækkert udstyr som fx klimaanlæg og aktiv fartpilot – præcis som man kan forvente af en rendyrket SUV. Dét, der virkelig kommer bag på én, er, at den nu fås med krog godkendt til hele 1.500 kg.

Foruden det faktum, at den kommer med effektiv hybridteknologi som standard. får du altså en ægte herregårds SUV, der oser af rå power, men som samtidigt er i energiklasse A+ og klarer 18,5 km/l. Kom forbi og oplev, hvor overraskende meget SUV du får med Suzuki Vitara Hybrid

Påkrogen1

48V HYBRID ER STANDARD

Vitara er forsynet med Suzukis nye og kraftfulde 48V hybridteknik, der arbejder sammen med en optimeret udgave af 1.4 Boosterjet turbomotoren. Den yder 129 hk, kører længere på literen og reducerer din CO2-udledning. Udstyr og komfort er der bestemt ikke sparet på. Bemærk, at hybridteknikken er standard på alle Vitara modeller – uanset om du vælger forhjulstræk eller firehjulstræk (AllGrip Select).

Vitarahybrid

Priser og udstyr Ignis

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af Suzuki Ignis

Hent Vitara prisliste

Hent Vitara  brochure

ulla sander

Få den bedste Suzuki oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg