Kia EV9 nomineret til Car of the Year 2024

Kia EV9 er blevet nomineret til finalerunden af Car of the Year 2024 (COTY) i Europa. Den fuldt elektriske SUV er foreløbigt blandt de 7 finalister ud af i alt 28 nye bilmodeller, lanceret i år, udvalgt af de 59 COTY-jurymedlemmer fra 22 lande. Vinderen af titlen som Car of the Year 2024 vil blive offentliggjort mandag den 26. februar på Geneve International Motor Show.

kia-ev9-coty24-print-3600x2400
ev9kvinde kopier

Kia EV9 tager sejren i SUV-kategorien ved Women's Worldwide Car of the Year Awards 2024

Kia EV9 er blevet kåret som vinderen i SUV-kategorien ved den prestigefyldte Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) Awards 2024.

Kia EV9 

Kias helt nye EV9 er en fuldt elektrisk SUV designet og bygget til moderne livsstil i den elektrificerede æra. Som virksomhedens første elektriske flagskibs-SUV med tre sæderækker, er den rummelige og markante EV9 en robust, sofistikeret og teknologisk avanceret elbil. Tilgængelig med enten seks eller syv sæder, kombinerer den fed stil, førsteklasses alsidighed, mangefacetterede opkoblingsmuligheder og Kias signatur "Opposites United"-design for at levere en elbil, der der kan det hele, med en rækkevidde på op til 541 kilometer ifølge WLTP.

print-3600x2400-ev9-gtl-kr-1

Eksteriør

Kia EV9’s eksteriør giver en følelse af ro med rendyrket modernitet, som matcher en avanceret elbil til en ny æra inden for elektriskmobilitet. Bilen har en akselafstand på 3.100 mm og er udstyret med enten 21”, 20” eller 19” fælge. Den har en længde på 5.010 mm, en bredde på 1.980 mm og en højde på 1.755 mm[4], og den har en dristig og moderne fremtoning, mens karakteren stadig er helt unik. Fronten udstråler selvsikkerhed, klarhed og ro med de rene linjer og overflader.

evinteriør

Interiør og sæder

Kia EV9 byder på flere forskellige sædekonfigurationer til mange forskellige behov. Den kan konfigureres med syv sæder eller seks sæder og flere forskellige konfigurationer af anden sæderække, så bilen fungerer i alle situationer fra kørsel til opladning og afslapning.

Relaxation-sæderne foran, sikrer en komfortabel hvileposition. Anden sæderække byder for første gang blandt alle elbiler i verden på fire forskellige sædekonfigurationer inklusive 3-personers sæde, standardsæder, relaxation-sæder eller to separate sæder med drejefunktion, så kunderne kan vælge mellem en række forskellige anvendelsesmuligheder.

print-3600x2400-ev9-gtl-kr-4

Drivlinjekonfigurationer

EV9 fås med et bredt udvalg af elektriske drivlinjekonfigurationer baseret på Electric Global Modular Platform (E-GMP) og Kias fjerde generation af batteriteknologi. I udvalgte lande tilbydes et 76,1 kWh-batteri eksklusivt i forbindelse med standardmodellen[7] med baghjulstræk (RWD), mens både Long Range-modeller med baghjulstræk (RWD) og modeller med firehjulstræk (AWD) er udstyret med et 99,8 kWh-batteri.

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

kia

Syv års garanti på din Ceed

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.