Oplev Kia Niro Plug-in hybrid hos UJS Biler

  • Hybridsystem
  • Samlet ydelse: Op til 141 hk
  • 427 liter bagagerumskapacitet

Hvis du ønsker det bedste fra begge verdener – et sted, hvor præstationer og grønne egenskaber går hånd i hånd i perfekt harmoni, så er Plug-in Hybrid svaret. Den imponerer ikke blot med et kraftfuldt eksteriør. Du kan køre op til 65 km** uden at oplade batteriet, hvilket gør bilen perfekt til de daglige pendlerture.

 

Kia Niro plug-in Hybrid

Oplev også

Den avancerede nye KIA Niro Plug-in Hybrid tilfører et naturinspireret design til miljøvenlig kørsel. Med sit dristige eksteriør er bilen lige så forfriskende at se på, som den er at køre i. Og du får en rækkevidde på hele 65 km ved bykørsel eller 49 km ved blandet kørsel i henhold til WLTP-cyklussen.

Kia Niro plug-in Hybrid
elopladning

Ladetilslutning
Nyd den komfortable opladning via en installeret ladeboks derhjemme eller en offentlig ladestation. Batteriet i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid kan oplades 100 % på ca. 2 timer og 15 minutter via en offentlig ladestation
(240 V, 16 A).

ladestyring

Styreenhed i kablet
Som standardudstyr er den nye KIA Niro Plug-in Hybrid udstyret med et kabel med integreret styreenhed. Farvedisplayet på kablet viser batteriets opladningsstatus, så du nemt kan følge processen.

Hybrid-/EV-indstilling

Du kan skifte mellem eldrift og hybriddrift blot ved at trykke på HEV-knappen ved siden af gearvælgeren. I eldrift, som er ideel til bykørsel, bruger systemet udelukkende strøm, så du kører helt uden emissioner. Takket være det store batteris kapacitet kan du nyde godt af en imponerende rækkevidde på op til 65 km** ved bykørsel. Og når batteriopladningen er utilstrækkelig, skifter systemet automatisk til hybriddrift. I den indstilling er begge energikilder aktiveret, så benzinmotoren og elmotoren driver bilen samtidigt.

** Ved bykørsel eller 49 km ved blandet kørsel i henhold til WLTP-cyklussen.

indvendigplugin

Niro plug-in hybrid priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Niro plug-in hybrid. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

Niro plug-in hybrid priser og specifikationer

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din KIA Niro plug-in hybrid

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro plug-in hybrid Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.  Selv på batteriet (dog ikke 12V driftsbatteriet)