Få det bedste fra to verdener

Få alle fordenene ved elektrisk kørsel kombineret med den nyeste og effektive 1,6-liters GDI-benzinmotor. Med umærkelig fra hybriddrift til eldrift uden emissioner og en elektrisk rækkevidde på op til 65 km*. Udvendigt pryder rene, de karrosserilinjer bilen, og ladeklappen er diskret placeret på siden af bilen, som er karakteriseret af t”-dagskørelys foran. Bagpå omfatter det enkle og smukke designkoncept boomerangformede baglygter, en t”-formet refleks, et robust bundskjold og en kraftfuld, men enkel kofanger nederst. Slip potentialet fri.

Nirophev
annoncebillede

Niro Plug-in hybrid i top moderne design

Udvendigt pryder rene, de karrosserilinjer bilen, og ladeklappen er diskret placeret på siden af bilen, som er karakteriseret af t”-dagskørelys foran. Bagpå omfatter det enkle og smukke designkoncept boomerangformede baglygter, en t”-formet refleks, et robust bundskjold og en kraftfuld, men enkel kofanger nederst. 

Laderplugin

Plug-in-hybrideffektivitet

Den helt nye Niro Plug-In Hybrid giver komplet fleksibilitet. Når det er nødvendigt, overtager den effektive benzinmotor fremdriften, opvarmningen af kabinen eller accelerationen. Når der ikke er behov for disse ting, kan det opgraderede 11,1 kWh litium-ion-batteri levere op til 65 km* kørsel i ren eldrift. Perfekt til omkostningseffektive korte køreture.

Med en effektiv 1,6-liters GDI-benzinmotor er Niro Plug-In Hybrid omhyggeligt udviklet til at forbedre brændstofeffektiviteten takket være nye køle-, friktions- og forbrændingsteknologier. Den er også kombineret med den nyeste automatiske 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som leverer hurtige og smidige gearskift

Niro plug-in hybrid priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Niro plug-in hybrid. 

Niro plug-in hybrid priser og specifikationer

Niro plug-in hybrid brochure

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

kia_ny_7_aars_garanti_720x540px (1)

Syv års garanti på din KIA Niro plug-in hybrid

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro plug-in hybrid Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.  Selv på batteriet (dog ikke 12V driftsbatteriet)