Klar Leasing: En ny og uforpligtende måde at have bil på

Klar leasing har udviklet en meget fleksibel løsning, hvor alt er klar tale for kunden. Der er fx ingen udbetaling, forsikringen er inklusive og man binder sig ikke til en længere periode. Bookning og betaling foregår på klarleasing.dk hjemmesiden, hvor kunden kan vælge at få rådighed over en bil fra én uge til flere måneder. Og hvis kunden undervejs vil forlænge aftalen, er det selvfølgelig også muligt.

Vi tror, at den typiske kunde er en, der har behov for en bil i en kort periode og ikke ønsker at binde sig på en lang aftale - og som ønsker en 100% budgetfast løsning uden kedelige overraskelser med ekstraregninger. Det kan fx være, at man har brug for en ekstra bil i forbindelse med en ferietur eller i en overgangsperiode i forbindelse med et job- eller boligskifte. 

swift-1024x463

Derfor skal du vælge Klar leasing

Ingen udbetaling

Inkl. 1250 kr.pr. måned

Inkl. forsikring

Inkl. Grøn ejerafgift

Inkl. service

Ingen udbetaling og næsten alt er inklusive

Det helt særlige ved løsningen hos Klar leasing er, at der ikke skal lægges en udbetaling, inden man er kørende og at nærmest alt er inklusive i prisen.

Det eneste man selv skal sørge for er brændstoffet da både forsikring, ejerafgift og serviceudgifter er med i prisen. Det samme er de første 1.250 km på månedsbasis. Det gør det nemt at lægge et budget der holder, og det er der rigtig mange kunder, der efterlyser.

Vi kan fx tilbyde den køreglade Suzuki Swift til priser fra 2.000 kroner pr. uge, 3.000 kroner for 2 uger og 4.000 kroner for en måned. Det er et prisniveau, der er lidt lavere end ved traditionel biludlejning, og på linje med de mere forpligtende leasingaftaler på markedet – men som sagt er det uden udbetaling hos UJS Biler Thisted

Priser og udstyr Ignis

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af Suzuki Ignis

Hent Ignis prisliste

Hent Ignis  brochure

ulla sander

Få den bedste Suzuki oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg