Oplev Kia XCeed hos UJS Biler

  • Crossover coupé
  • 1.6 T-GDi 204hk *
  • 18" Alufælge *

*Kan være ekstra udstyr

Kia XCeed er en ny urban crossover utility vehicle (CUV) fra KIA, som kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med det sporty udseende og de medrivende køreegenskaber fra en hatchback. Fås både med konventionelle motor og som Plug-in hybrid

xceedfri

Lækkert design og masser af farver

Mens akselafstanden er den samme som på de øvrige Ceed modeller (2.650 mm), er overhænget foran og i bag på KIA XCeed hhv. 25 mm længere foran (til 905 mm) og 60 mm længere bagpå (til 840 mm)

En stejlt skrånende fastback-bagklap og en bagkant, som er 60 mm højere end på en Ceed 5-dørs hatchback, styrker CUV’ens dynamiske coupé-lignende fremtoning med den tilbagetrukne kabine. KIA XCeed er udstyret med enten 16” eller 18” aluminiumsfælge med 205/60 R16- eller 235/45 R18-dæk med særdeles godt vejgreb.

Vælg mellem 12 forskellige farver

Den nye model vil kunne fås i 12 forskellige lakfarver inklusive den dynamiske nye farve Quantum Yellow, som fås eksklusivt til XCeed.

Med bagsæderne klappet ned har du en bagagerumskapacitet på hele 625 l. Der er også to opbevaringsrum under bagagerumsbunden, så du får maksimal plads til bagage. Et smart sæt bestående af kroge, bagagenet og et indstilleligt bagageskinnesystem hjælper dig med at holde dine ejendele sikkert på plads på en organiseret måde. Og et pbevaringsområde under bagagerumsafdækningen kan holde mindre genstande ude af syne for nysgerrige blikke.

Xceed motor

Motorer

XCeed fås med tre forskellige benzinmotorer med turbo og direkte indsprøjtning (T-GDi). Den 3-cylindrede 1,0-liters T-GDi-motor yder 120 hk og et drejningsmoment på 172 Nm, mens den 4-cylindrede 1,4-liters T-GDi-motor leverer 140 hk og et drejningsmoment på 242 Nm. Og som den kraftigste motor i XCeed-modelprogrammet fås den højtydende 1,6-liters T-GDi-motor, som også ligger i Ceed GT og ProCeed GT. Med en ydelse på 204 hk og et drejningsmoment på 265 Nm over et bredt spektre af omdrejning er 1,6-liters T-GDi-motoren det perfekte match til bilens evne til at klare en lang række kørselsituationer.

Med undtagelse af 1,0-liters T-GDi-motoren kan alle motorer kombineres med 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins dobbeltkoblings-gearkasse. 1,0-liters-motoren er kombineret med en 6-trins manuel gearkasse. Start-stop-system er standardudstyr i alle modeller.

Kia XCeed - Årets Campingtrækker 2021

Den populære XCeed er nu også kåret til Årets Campingtrækker 2021.

Det er Dansk Camping Union, interesseorganisation for alle landets campister, der hvert år tester en lang række biler, og kårer ”Årets Campingtrækker”. Den årlige kåring har kørt næsten uden afbrydelser siden midten af 1990’erne, og har stor bevågenhed fra medlemmerne.

Se mere om Kia XCeed Årets Campingtrækker

XCeed  priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA XCeed. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

KIA XCeed priser og specifikationer

Du kan også PRIVATLEASE - se alle muligheder her

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din KIA Xceed

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed SW. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.