Oplev Mitsubishi Eclipse Cross
hos UJS Biler

 

Har du brug for mere plads? Så se nærmere på den højtudstyrede SUV Eclipse Cross plug-in hybrid Sport Tech. ag det kraftfulde look stiller de to elmotorer hele 177 elektriske hestekræfter til rådighed. Samtidig leverer den avancerede teknologi en støjsvag kørsel og forener det permanente firehjulstræk med rå trækkraft, så du kan have hele 1.500 kg på krogen. 

– og kan ovenikøbet vælge den med en ekstraordinær stærk finansiering.

eclipse_cross_finansering

Rækkevidder

Kør hvorhen du vil - uden begrænsninger!

Kør på ren el i hverdagene, og kør på langtur uden at tænke på opladning. Med Eclipse Cross PHEV kan du køre op til 55 km på ren el i bykørsel og op til 45 km ved kombineret (WLTP)

Indvendig

PERFORMER

En plug-in der leverer i enhver situation

Oplev de sublime egenskaber som Eclipse Cross PHEV leverer. Med 177 elektriske HK har den en af de bedste elektriske ydeevner indenfor plug-in. Den kan trække 1.500 kg. på krogen og derudover, leverer den altid firehjulstræk – også i ren elkørsel, som giver høj sikkerhed og optimalt vejgreb i al slags vejr.

Performance
kørsel

Få det bedste fra 2 verdener

Den nye Eclipse Cross plug-in hybrid giver dig det bedste fra flere verdener. Det dynamiske design fra en coupé kombineres med SUV’ens rummelighed og kraftfulde look. 

Den avancerede plug-in teknologi forenes med permanent firehjulstræk og rå trækkraft, så du kan have hele 1.500 kg på krogen.

De to stærke elmotorer stiller tilsammen hele 177 hk til rådighed, hvilket er helt unikt for biler i Eclipse Cross PHEV-prisklassen. Opladning til 80% via Quick Charge tager ca. 25 minutter, og på ren el er rækkevidden 45 km ved blandet kørsel og 55 km ved bykørsel, som du kan nyde i komfortabel stilhed.

Fra inderst til yderst er Eclipse Cross plug-in hybrid bygget på japansk kvalitet, og du får en af Danmarks bedste garantier på 5 år eller 100.000 km.

ulla sander

Få den bedste Mitsubishi oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

5aar

Som Mitsubishi ejer får du en attraktiv garantiordning på alle modeller

5 år/100.000 km mekanisk garanti

5 år/100.000 km garanti på lak

12 år garanti mod indefrakommende gennemtæring

8 år/160.000 km mekanisk garanti på kørebatteri
(specielt for Outlander PHEV plug-in hybrid)

8 år/160.000 km kapacitetsgaranti på kørebatteri
(garanteret minimum 70%)

Læs mere om Mitsubishi garanti ordning