Oplev Mitsubishi Eclipse Cross
hos UJS Biler

Mitsubishi Lease

Oplev Eclipse Cross PHEV, hvor du kan privatlease til ekstraordinære stærke priser, i 12 måneder – og med omgående levering.

Med den nye Mitsubishi Lease kan du nu privatlease til stærke priser, for en kort periode på 12 måneder Aftalen er ultrafleksibel, for du kan selv vælge udbetalingen og dermed fastlægge ydelsen i perioden.

Som noget nyt er metallak nu inkluderet i prisen.

Vælg f.eks. den højtudstyrede og unikke Eclipse Cross PHEV Sport TECH SUV med firehjulstræk, hele 177 elektriske hestekræfter og mulighed for at trække 1.500 kilo på krogen. Ovenikøbet er du sikret med Mitsubishis anerkendte garanti og vejhjælp.

Hør mere og prøvekør Eclipse Cross hos din nærmeste forhandler.

Efter endt leasingperiode afleverer du blot bilen hos FDM. Lettere bliver det ikke.

mitsubishieclipsecroo

Mdl. ydelse: 2.795 kr.

Udbetaling: 19.995 kr.
Samlet betaling: 54.685 kr.
Løbetid: 12 måneder
Km: 12.000

Udvid med ekstra km. til 18.000 km. eller 24.000 km. For henholdsvis 400 kr. eller 800 kr. om måneden.

• Skarp leasing fra  2.795 om måneden.
• Metallak er inkluderet i prisen
• Ved valg af den højtudstyrede og unikke plug-in hybrid Eclipse Cross PHEV SUV, får du firehjulstræk, hele 177 elektriske hestekræfter og mulighed for at trække 1.500 kilo på krogen, over de næste 12 måneder.

PERFORMER

En plug-in der leverer i enhver situation

Oplev de sublime egenskaber som Eclipse Cross PHEV leverer. Med 177 elektriske HK har den en af de bedste elektriske ydeevner indenfor plug-in. Den kan trække 1.500 kg. på krogen og derudover, leverer den altid firehjulstræk – også i ren elkørsel, som giver høj sikkerhed og optimalt vejgreb i al slags vejr.

kørsel

Få det bedste fra 2 verdener

Den nye Eclipse Cross plug-in hybrid giver dig det bedste fra flere verdener. Det dynamiske design fra en coupé kombineres med SUV’ens rummelighed og kraftfulde look. 

Den avancerede plug-in teknologi forenes med permanent firehjulstræk og rå trækkraft, så du kan have hele 1.500 kg på krogen.

De to stærke elmotorer stiller tilsammen hele 177 hk til rådighed, hvilket er helt unikt for biler i Eclipse Cross PHEV-prisklassen. Opladning til 80% via Quick Charge tager ca. 25 minutter, og på ren el er rækkevidden 45 km ved blandet kørsel og 55 km ved bykørsel, som du kan nyde i komfortabel stilhed.

Fra inderst til yderst er Eclipse Cross plug-in hybrid bygget på japansk kvalitet, og du får en af Danmarks bedste garantier på 5 år eller 100.000 km.

ulla sander

Få den bedste Mitsubishi oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

5aar

Som Mitsubishi ejer får du en attraktiv garantiordning på alle modeller

5 år/100.000 km mekanisk garanti

5 år/100.000 km garanti på lak

12 år garanti mod indefrakommende gennemtæring

8 år/160.000 km mekanisk garanti på kørebatteri
(specielt for Outlander PHEV plug-in hybrid)

8 år/160.000 km kapacitetsgaranti på kørebatteri
(garanteret minimum 70%)

Læs mere om Mitsubishi garanti ordning