Oplev Mitsubihsi Eclipse Cross
hos UJS Biler

Formerne er dynamiske, og det kileformede design med den to-delte bagrude, lange akselafstand og de fremhævede skærmforøgere giver en fornemmelse af, at Mitsubishi Eclipse Cross er i bevægelse, selv når den står stille. Et coupé-design der bringer nye linjer til SUV-klassen.

Eclipse_hjemmeside

Sporty instrumentbord

Mitsubishi Eclipse Cross' sporty instrumentbord er præget af en opbygning, hvor hver eneste detalje er designet til at give dig optimal kontrol. Instrumentbordets design deler sig om en horisontal akse, der adskiller den øvre og nedre del. Den øvre del er informativ med displays, og den nedre del er operationel med bl.a. touchpad controller og knapper til sædevarme. Akse-opdelingen giver interiøret en visuel bredde, og kombineret med motorhjelmens optimale højde og den høje siddeposition, får du en SUV, der giver dig et fremragende overblik over trafikken.

Eclipse_cockpit

1,5l turbo benzinmotor

1.5 liters turbo benzinmotor med direkte og indirekte indsprøjtning. Motoren er udviklet mhp. at sikre stor effektivitet og desuden udstyret med elektrisk kontrolleret turbolader for at give et stærkt moment ved lave til mellemhøje omdrejninger. Det betyder masser af kræfter og øjeblik-kelig acceleration, når du har brug for det. Denne høje performance skyldes blandt andet den direkte benzinindsprøjtning, et specielt designet topstyk-ke med integreret udstødningsmanifold, natriumfyldte udstødningsventiler for optimal køling og høj ydeevne samt MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system).

Eclipse_motor
ulla sander

Få den bedste Mitsubishi oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

5aar

Som Mitsubishi ejer får du en attraktiv garantiordning på alle modeller

5 år/100.000 km mekanisk garanti

5 år/100.000 km garanti på lak

12 år garanti mod indefrakommende gennemtæring

8 år/160.000 km mekanisk garanti på kørebatteri
(specielt for Outlander PHEV plug-in hybrid)

8 år/160.000 km kapacitetsgaranti på kørebatteri
(garanteret minimum 70%)

Læs mere om Mitsubishi garanti ordning