Maxus Euniq5 - Plads til 7 personer

Du tænker måske, at det med en stor bil som MAXUS EUNIQ’en vil føles som om, man kører rundt i en varevogn. Men her tager du fejl:

– EUNIQ har en kraftig elektrisk motor med 177 hk, og kræfterne er tilgængelige helt fra start.  Og selvom bilen er både stor og høj, gør placeringen af batteriet under gulvet, at den får et lavt tyngdepunkt, – Det giver bilen sikre køreegenskaber og god komfort. 

MPV 2 (1)

Klar til prøvekørsel hos UJSBILER

Frem til nu har Maxus Danmark haft den elektriske Euniq5, men nu får den selskab af SUV-en Euniq6 SUV. Dette er en stor, elektrisk SUV som blandt andet kombinerer en fyldig udstyrsliste og masser af plads med moderne teknologi og lang rækkevidde – dette til en svært konkurrencedygtig pris!

 

Maxus Euniq5-6-seter (2) (1)

Maxus Euniq5 - Plads til 6 personer

Maxus Euniq5 MPV-6 sæder er en helelektrisk, rummelig og fleksibel familiebil. Den har 6 sæder, et stort bagagerum og imponerende komfort.

Bilen har en rækkevidde på op til 345/420 km (WLTP kombi/urban) og kan derfor bruges til både hverdag og længere ture. Familiebilen har en batteristørrelse på 70 kWt og kan lade fra 30-80% på 35 min.

ulla sander

Få den bedste Maxus oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg