Kia Concept EV3

EV3 skal videreføre fordelene fra Kia EV9 i en kompakt SUV. 

Concept EV3 er et udtryk for mærkets vision for en elektrisk kompakt CUV, som på elegant vis kombinerer praktiske egenskaber og rendyrket køreglæde. Brugerne får teknologien, de praktiske egenskaber og designet fra Kias SUV-flagskib EV9 i en kompakt og økonomisk overkommelig form. Mens disse kvaliteter måske virker uforenelige for nogle, ligger det dybt forankret i Kias designfilosofi ”Opposites United” at levere kreative, banebrydende designløsninger ved at forene tilsyneladende modsætninger. Og når det gælder Concept EV3, har Kias designere i høj grad hentet inspiration fra ”Joy for Reason”-søjlen i designfilosofien.

”Joy (glæde) kan ses som en modsætning til reason (fornuft). Det ene er en positiv, følelsesmæssig respons, mens det andet udspringer af logisk tankegang. Men når de to elementer kombineres, blandes deres kontrastfyldte kvaliteter til et kraftfuldt og særdeles markant design”, udtalte Karim Habib, som er Executive Vice President og chef for Kia Global Design Center.

“Med Concept EV3 er betydningen af ”Joy for Reason” tydelig i de kontrastfyldte kvaliteter med et robust karrosseri kombineret med en dynamisk silhuet. Desuden interagerer den uventede brug af volumen og grafik med hinanden og skaber et logisk, men emotionelt design.”

Kabinedesign i EV3

Designet af kabinen med den fremskudte forrude og den lange, hældende taglinje skaber en unik silhuet. De firkantede hjulkassers robuste arkitektur med asymmetriske vinkler giver en uventet logik og et stærkt indtryk. Dette mødes til gengæld af kontrasterne med den omsluttende forrude og flydende C-stolper, der forbinder glasfladerne og giver indtryk af et svævende tag.

Indvendigt kombinerer Concept EV3 stor praktisk anvendelighed med et transformerende kabineambiente og -design. Ligesom på bilens eksteriør spiller ”Joy for Reason”-søjlen en afgørende rolle ved på elegant vis at fusionere tilsyneladende kontraster til et præcist designsprog, der resulterer i en kabine, som er en fornøjelse at køre i, men samtidig har plads nok til en aktiv livsstil, når man kommer frem til destinationen.

ev3_invendigt

Kia EV3 priser og udstyr

Opdateres, når vi kender mere til bilen.

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

kia