MØD Maxus MIFA 9 - Kommer snart

Maxus MIFA 9 er en stor familiebil i fuld størrelse og giver derfor rigtig god plads. Den udbydes som både syv- og ottepersoners, og kan tage 1.000 kg trailervægt.

Udvendigt har bilen et skarpt og futuristisk udtryk, som følges op på indersiden af ​​bilen. Interiøret er spækket med eksklusive detaljer, teknologi og underholdningsudstyr.

90 kWh batteripakken giver en oplyst rækkevidde på 440-595 km (WLTP kombineret/by).

Dette er en perfekt familiebil til dem, der vil have masser af plads og en “luksus følelse” på køreturen!

DSC08856

Spækket med lækre detaljer

Udvendigt har MIFA9 et skarpt og futuristisk udtryk, som følges op i bilens indre. Interiøret er spækket med eksklusive detaljer, teknologi og underholdningsudstyr. Ved udviklingen af ​​MIFA 9 var målet at skabe en højteknologisk og luksuriøs atmosfære, og give en interaktiv oplevelse med blandt andet flere integrerede skærme rundt om bilen.

Alle bilens sæder har elektrisk justering, ventilation og varme. Og ikke nok med det – sæderne får også massagefunktion, så du kan nyde en afslappet og behagelig køretur.

Passagerer på anden række vil kunne nyde tilbagelænede individuelle sæder med justerbare ben-støtte og et digitalt kontrolpanel på armlænene. Sæderne på anden og tredje række kan skubbes helt frem, for at frigøre bagageplads.

 

DSC05881

Priser og udstyr Maxus Mifa9

Endnu ikke offentliggjort!

ulla sander

Få den bedste Maxus oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS Biler i Viborg og Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg