Suzuki Swace Fleksibel og rummelig

Med næsten 4,7 meter fra front til bagende og et bagagerum der rummer 596 liter, er der rigeligt med plads til familien og alle pakkenellikerne. Under det helt plane gulv i bagagerummet gemmer der sig ekstra opbevaringsplads, og hvis man lægger bagsæderne ned, får man et bagagerum med en længde på hele 1,85 meter med en volumen på mere end 1.600 liter.
Indenfor mødes man af et elegant interiør med lækre og bløde materialer, godt støttende sæder, digital instrumentering og læderrat med indbygget varme.

forventmereswace

RUMMELIG OG FLEKSIBEL

Det store bagagerum rummer 596 liter, og lægger du bagsæderne ned, får du et rum på hele 1,85 meter i længden med plant underlag - og en volumen på hele 1.606 liter. Så her er plads til flere og større ting. Dyk ned under gulvet i bagagerummet og find ekstra opbevaringsplads. Du har utroligt mange og fleksible muligheder for at indrette Swace, så den passer optimalt til situationen. Kabinen byder på god plads overalt og et væld af smarte og gode opbevaringsrum. Til glæde for både for- og bagsædepassagererne.

bagagerum

Selvopladende hybridbil

Suzuki Swace er forsynet med selvopladende hybridteknik, som gør, at man faktisk kan køre på el uden at bekymre sig om ladekabler, ladestandere eller abonnementer hos udbydere af strøm. Under motorhjelmen ligger en elmotor med 72 hk, en energieffektiv 1.8 liters benzinmotor med 98 hk og avanceret teknologi, der styrer det hele. Og gemt væk under gulvet ligger lithium batteriet, som samler strøm op under kørslen.

Ved opstart og kørsel med lav hastighed er det elmotoren, der driver bilen, og ved kørsel med højere hastigheder og under acceleration drives bilen frem af benzin- og elmotoren i forening. Under kørslen opsamler en særlig generator overskudsenergi, der oplades på lithium batteriet, ligesom energien fra nedbremsninger og decelerationer også samles op på batteriet. Deraf begrebet "selvopladende hybrid", der betyder, at man ikke behøver at tænke på opladning af batteriet. Det klarer Swace selv.

Ved blandet kørsel klarer Swace 22,2 km/l iflg. den skrappe WLTP-norm. Og ved bykørsel kan man opleve, at Swace kører på el i mere end halvdelen af tiden. En både komfortabel, økonomisk og CO2-venlig oplevelse.

Vitarahybrid

Priser og udstyr Suzuki Swace

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af Suzuki Swace

Hent Swace prisliste

Hent Swace  brochure

ulla sander

Få den bedste Suzuki oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg