Ceed SW Level Up

Med LEVEL UP behøver du ikke gå ned på udstyr - Netop nu får I en Kia Ceed med LEVEL UP, hvor vi gratis opgraderer ekstraudstyret. Køb en Kia Ceed, kom hjem med en Kia Ceed Prestige. Tilbuddet gælder på udvalgte Ceed modeller og fra 1/7 til 17/9.

ceed_ice_desktop_tablet_static (1)

Oplev Ceed SW hos UJS Biler

  • En bagagerumsvolumen på op til 1.694l
  • Elektrisk bagklap (ekstraudstyr)
  • 40:20:40-splitbagsæde (ekstraudstyr)

Har du brug for mere plads i din dagligdag? Mød KIA Ceed SW. Den kombinerer et selvsikkert, atletisk design med masser af plads og dynamiske køreegenskaber.

Fronten har samme designmæssige karakteristika som hatchback-versionen, og den lave elegante profil med kromlister* om sideruderne strækker sig længere end nogensinde før. Og de flotte tagrælinger giver dig frihed til at montere det udstyr, du har brug for.

Sw_hjemmeside

Bagagerumskapacitet blandt de
bedste i klassen

KIA Ceed SW byder ikke kun på mere plads til alle personer i bilen. Faktisk er bagagerumskapaciteten blandt de bedste i segmentet, så du kan indrette bilen optimalt efter dit behov. Fra nedklappelige bagsæder med one touch-funktion* til velplacerede opbevaringsrum og håndfri åbning af bagklappen* – Ceed er spækket med løsninger, der giver dig flere muligheder.

Elektrisk bagklap*
En praktisk funktion – især når du har hænderne fulde. Du skal blot nærme dig din KIA Ceeds bagende med den intelligente nøgle i din lomme eller i din taske, så åbner bagklappen automatisk. *Ikke standardudstyr på alle modeller

Den store bagagerumskapacitet på 625 l kan hurtigt udvides til imponerende 1.694 l, når du klapper bagsæderne ned. Der er også to opbevaringsrum under bagagerumsbunden, hvor du kan skjule mindre genstande fra nysgerrige blikke. Mere plads i din dagligdag

Din sikkerhed er i top med intelligente assistentsystemer

sikkerhedsystemer

KIA Ceed SW giver dig ro i sjælen. Den hjælper dig med innovative funktioner,
der giver dig større tryghed under kørslen. Håndtering af køkørsel*, hjælp til parkering* eller bedre oplysning af sving i mørke*? Ceed SW sørger for det hele, og du undgår potentielle farer.

* Ikke standardudstyr på alle modeller

ceedmotor

Nye drivlinjer kombinerer præstationer med raffinement og effektivitet

Ceed familien er opdateret med et stort udvalg af drivlinjekonfigurationer inklusive plug-in-hybrid- (PHEV) og mildhybridmotorer (MHEV) med en ydelse fra 100 hk til 204 hk. Ceed-kunderne kan også vælge benzin- og dieselmotorer med turbo i form af en 1,0-liters og en 1,5-liters benzinmotor og en 1,6-liters dieselmotor, der alle har Kias Smartstream-teknologi.

Ceed SW priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Ceed. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

KIA Ceed SW priser og specifikationer

Du kan også PRIVATLEASE - se alle muligheder her

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din
KIA Ceed SW

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed SW. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.