Suzuki Ignis - Danmarks mest kompakte SUV

Når vi siger, at Suzuki Ignis er Danmarks mest kompakte SUV, så mener vi det! Den er nemlig den eneste SUV i mini-klassen, udviklet som en selvstændig SUV-model. Faktisk har den samme frihøjde som Vitara,

Og selvom den er kompakt, er der god plads i kabinen, der også byder på populære SUV-dyder som høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold.

Ignis_hjemmeside

FORVENT MERE AF SUZUKI IGNIS HYBRID. 

At Ignis kommer med hybrid som standard, er måske ikke den store overraskelse. Det gør alle vores personbiler jo. Men at der er så god plads i både kabine og bagagerum i den kompakte mini-SUV, kommer alligevel bag på de fleste.

Udstyrslisten imponerer allerede i basisudgaven med bl.a. LED-forlygter  Så skru bare op for forventningerne til Ignis og kom så forbi og få dem indfriet hos UJS Biler

Hybrid er standard

Motoren er som standard udstyret med Suzukis 12V hybrid-teknik udviklet til at mindske brændstofforbruget især ved bykørsel. Det omfatter en lille el-motor og et højeffektivt lithium-ion-batteri med en kapacitet på 10Ah.

El-motoren assisterer Dualjet-motoren under den ellers benzinkrævende igangsætning og acceleration og i sekvenser á 30 sekunder. El-motoren fungerer som generator ved nedbremsning og motor-påløb, hvorved batterierne lades op. Endelig virker den også som startmotor ved stop/start, hvilket gør genstart af motoren nærmest lydløs.

Systemet er både kompakt og let med en samlet vægt på under 10 kg. WLTP-normen ved blandet kørsel er på 20 km/l, og jo mere bykørsel du har, desto større er benzinbesparelsen.

swift hybrid

Priser og udstyr Ignis

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af Suzuki Ignis

Hent Ignis prisliste

Hent Ignis  brochure

ulla sander

Få den bedste Suzuki oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg