ceed_phev_desktop (1)

Level up tilbud frem til 17. september

Med LEVEL UP behøver du ikke gå ned på udstyr - Netop nu får I en Kia Ceed med LEVEL UP, hvor vi gratis opgraderer ekstraudstyret. Køb en Kia Ceed, kom hjem med en Kia Ceed Prestige. Tilbuddet gælder på udvalgte Ceed modeller og fra 1/7 til 17/9.

Oplev Kia Ceed SW Plug-in hybrid hos UJS Biler

  • En bagagerumsvolumen på op til 1.506 l
  • Op til 50 km elektrisk rækkevidde
  • Op til 76,9 km/l ved blandet kørsel

Fremtidsorienteret design

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid tilføjer en elektrificeret dimension til Ceed Sportswagon PHEV's atletiske design og rummelighed. Den vil gøre det muligt for de fleste at køre deres daglige køreture og kortere pendlerture på ren el.

Ceedbilledepresse_ujs

Energi til din kørsel

Den nye Ceed SW plug-in hybrid bringer den elektrificerede køreoplevelse op til et nyt niveau. Med vores mest avancerede drivlinje har den en perfekt balance mellem effektivitet og dynamisk kørsel med hurtigt og umærkeligt skift fra eldrift til hybriddrift (benzin/el): Og når batteriet er helt opladet, kan du køre 50 km i ren eldrift.

Alsidig komfort

Ceed Ladesklap

Ladeklap
Nyd den komfortable opladning via opladning derhjemme eller en offentlig ladestation.

digital instrument

12,3" komplet digital instrumentenhed*
Den digitale instrumentenhed byder på et 12,3" high definition-display med dedikeret plug-in-hybridgrafik, så du kan overvåge informationer som fx køreindstilling, batteriopladning og resterende rækkevidde.

navigation

10,25" navigationssystem*
KIAs nyeste navigationssystem bringer individualisering til næste niveau takket være den avancerede funktion med delt skærm, som kan vise op til tre forskellige applikationer på én gang. Det kan desuden vise energistrøm, batteristatus og andre plug-in hybridrelaterede informationer.

*Modelafhængigt

opladningsindikator

Opladningsindikator

Opladning på den nemme måde

Den nye opladningsindikator er placeret oven på instrumentpanelet. Derfor kan den ses udefra, så du kan se, om bilen er helt opladet, uden at du behøver at sætte dig ind i bilen.

Kia Ceed SW plug-in hybrid priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Ceed Plug-in hybrid.

KIA Ceed SW plug-in hybrid priser og specifikationer

 

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

kia_ny_7_aars_garanti_720x540px (1)

Syv års garanti på din KIA Ceed SW plug-in hybrid

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed SW plug-in hybrid. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.

Se alle KIA Ceed til omgående levering hos UJS Biler