Kia Ceed SW stærke priser - Køb eller privatleasing

Bilmagasinet anmelder Kia Ceed SW Plug-in hybrid. 

"Designet er tidløst moderne både ud- og indvendig, materialerne er pålidelige og finish i kabinen ligger på niveau med større og dyrere biler. Derfor er det heller ikke en udfordring for Kia at yde 7 års garanti på bilen, hvilket dokumenterer Kias tiltro til egne produkter".

Læs anmeldelsen her

Oplev Kia Ceed SW Plug-in hybrid hos UJS Biler

  • En bagagerumsvolumen på op til 1.506 l
  • Op til 50 km elektrisk rækkevidde2
  • Op til 76,9 km/l

Fra det øjeblik du ser Kia Ceed SW plug-in hybrid (PHEV), ved du, at du kigger på det bedste fra begge verdener – en kombination af et dynamisk og iøjnefaldende design med et rummeligt og praktisk interiør samt fordelene ved KIAs miljøvenlige elektrificerede drivlinje. Fra den markante kølergrill til karrosseriets elegante silhuet og det markante design af den bageste kofanger med LED-baglygter – denne bil er designet til at blive set. Og takket være KIAs avancerede elektrificerede drivlinje med perfekt afbalanceret skift mellem benzin- og eldrift kan du nyde en grønnere køreoplevelse i rendyrket komfort.

Og når bilen skal oplades enten derhjemme eller ved en offentlig ladestation, skal du bare tilslutte kablet i den integrerede opladningstilslutning på venstre side af bilen.

34753_CEED_SW_pluginhybrid_266x365.indd

Energi til din kørsel

Den nye Ceed SW plug-in hybrid bringer den elektrificerede køreoplevelse op til et nyt niveau. Med vores mest avancerede drivlinje har den en perfekt balance mellem effektivitet og dynamisk kørsel med hurtigt og umærkeligt skift fra eldrift til hybriddrift (benzin/el): Og når batteriet er helt opladet, kan du køre 50 km i ren eldrift.

Din sikkerhed er i top med intelligente assistentsystemer

Ceed Ladesklap

Ladeklap
Nyd den komfortable opladning via opladning derhjemme eller en offentlig ladestation.

digital instrument

12,3" komplet digital instrumentenhed*
Den digitale instrumentenhed byder på et 12,3" high definition-display med dedikeret plug-in-hybridgrafik, så du kan overvåge informationer som fx køreindstilling, batteriopladning og resterende rækkevidde.

navigation

10,25" navigationssystem*
KIAs nyeste navigationssystem bringer individualisering til næste niveau takket være den avancerede funktion med delt skærm, som kan vise op til tre forskellige applikationer på én gang. Det kan desuden vise energistrøm, batteristatus og andre plug-in hybridrelaterede informationer.

*Modelafhængigt

opladningsindikator

Opladningsindikator
Tre LED-lys, der på elegant vis er integreret i højttalergitteret midt på instrumentpanelet viser dig opladningsstatus og batteriniveau, når du tilslutter bilen til opladning. Indikatoren, som nemt kan ses udefra, er ideel til at give dig et hurtigt overblik over batteriets opladningsstatus.

Kia Ceed SW plug-in hybrid priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Ceed Plug-in hybrid.

KIA Ceed SW plug-in hybrid priser og specifikationer

Du kan også PRIVATLEASE - se alle muligheder her

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din KIA Ceed SW plug-in hybrid

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed SW plug-in hybrid. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.

Se alle KIA Ceed til omgående levering hos UJS Biler