Ny Kia EV6

ev6_final

Kia EV6 - Vælg med hjertet og køb med hjernen

Nu fast lav pris på Kia EV6 Long Range. Nu fra kun 379.990 kr.

EV6 er en komplet eldrevet crossover fra Kia, som markerer en ny æra og sætter nye standarder for de kommende år. Bliv inspireret af det iøjnefaldende og markante design.

Long Range – Til længere køreture.

  • Batteripakke: 77,4 kWh
  • Drivlinje: Baghjulstræk (RWD)
  • Rækkevidde: Op til 528 km²
  • Lynopladning: 10-80 % på 18 min.
  • Fra 0-100 km/t: 7,3 sek.
  • Ydelse: 229 hk (168 kW)
  • Tophastighed: 185 km/t
  • Anhængervægt: Op til 1.600 kg

Oplev Kia EV6 100% elbil.

Kia EV6 100% elbil er den første dedikerede elbil baseret på mærkets nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Den har et karakteristisk crossover-inspireret design, og det er den første model der tager form efter Kias nye designfilosofi, som visualiserer mærkets skiftende fokus i retning af elektrificering. 

 800V-opladningsfunktionen betyder, at EV6 kan lade batteriet fra 10 til 80 procent på kun 18 minutter, mens GT-versionen, der er designet til at inspirere forbrugere med sine engagerende køreegenskaber, kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder med en tophastighed på 260 km/t.

Læs også pressemeddelelse:  Kia EV6 redefinerer grænserne for elektrisk
Læs også Læs ogs: Kia EV6 kronet som verdens bedste ved den debuterende prisuddeling, 'Best Cars of the Year'

Elektrisk Drivkraft - Lang rækkevidde, all-wheel drive og nul CO2 udledning

EV6 tilbyder et valg af flere fuldelektriske, nulemissionskonfigurationer, inklusive to batteripakker – 58,0 kWh (standard rækkevidde) og 77,4 kWh (længere rækkevidde). EV6 GT-line fås med både langdistance- og standardbatteripakke, mens EV6 GT kun har den store batteripakke. Dette er Kias første elektriske køretøj, der fås med både 2WD og AWD – sidstnævnte tilbyder forbedrede dynamiske egenskaber under selv de mest udfordrende køreforhold.

EV6 med 2WD og 77,4 kWh batteripakke kan køre over 510 km på en enkelt opladning (WLTP-cyklus). Med et maksimalt drejningsmoment på 605 Nm til rådighed i AWD-versionen, kan EV6 accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sekunder. 77,4 kWh-batteripakken er parret med en 168 kW (229 hk) elektrisk motor, der driver baghjulene, og i AWD-modeller producerer to elektriske motorer, der driver for- og bagakslerne, i alt 239 kW (325 hk).

EV6 med 58,0 kWh batteri kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 6,2 sekunder med et maksimalt drejningsmoment på 605 Nm til rådighed i AWD-versionen. 58,0 kWh batteripakken er parret med en 125 kW elmotor, der driver baghjulene; AWD-modeller har to elektriske motorer, der driver for- og bagakslerne og producerer en kombineret ydelse på 173kW (235 hk).

Kia EV6

Helt nyt designsprog

Det udvendige design af Kia EV6 er en kraftfuld repræsentation af 'Power to Progress' - en udvikling af mærkets styrker inden for design. EV6 er en kulmination af færdigheder og ekspertise indsamlet i hele Kias design-ledede transformation.

På fronten skaber karakteristiske kørelys et slankt, moderne udseende. De former en del af bilens digitale 'Tiger Face' – en designudvikling af Kias 'Tiger Nose' front, men dedikeret til en elektrificeret æra. Lygternes design omfatter også et sekventielt, dynamisk lysmønster. Under dette udvider et lavt luftindtag visuelt fronten på bilen og fremhæver dens high-tech image. For at optimere luftstrømmen forfra, kanaliseres luften gennem og under bilens flade bund for optimal aerodynamik.

Indvendigt design: et moderne og rummeligt interiør tilpasset den elektrificerede æra

Interiøret afspejler et karakteristisk produkt fra EV-æraen og har stor gavn af anvendelsen af Kias dedikerede E-GMP-platform. På trods af EV6s kompakte udvendige dimensioner resulterer dens 2.900 mm akselafstand i en kabineplads svarende til mange mellemstore SUV'er.

Jochen Paesen, Vice President for Interior Design, kommenterede: ”Folk tiltrækkes først af bilens ydre, men de ender med at forelske sig i interiøret – hvor de bruger det meste af deres tid. Så det at designe en inspirerende kabine til EV6 var det vigtigste for os. Vi mener, at EV6 kan inspirere kunderne ved at øge muligheden for kreativitet. ”

Et af de mest slående elementer er en helt glat hightech buet infotainment-skærm. Det enkle formsprog i den brede skærm og instrumentpanelet giver interiøret en åben fornemmelse.

Sæderne er slanke, lette og smarte og klædt i moderne, visuelt lækre og robuste stoffer skabt af genbrugsplast - svarende til 111 plastflasker.

EV6 tilbyder et intelligent og fleksibelt interiør og et overflod af opbevaringsmuligheder, inklusive 520 liters (VDA) bagagerum. Med bagsæderne slået ned øges bagagerummets kapacitet til cirka 1.300 liter. Bilen har også et bagagerum i fronten, der giver yderligere 52 liter opbevaringsplads i 2WD-modeller og 20 liter i AWD-modeller.

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

Garanti-logo

Syv års garanti 

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.