Oplev Kia Sorento hos UJS Biler 

  • Fuld LED-forlygter
  • Karakteristisk og ny frontgrill
  • Bose® sundsystem 
  • Nyhed: Hybrid drivlinje

 

KIA Sorento er den rette SUV til dig, der tør stå fast og gå egne veje. Den er en stor, rummelig 7-personers SUV med et robust design, der sætter nye standarder for komfort og performance - og så kommer den med mulighed for en kraftfuld hybrid-drivlinje.

Det powerfulde og modige design er ikke til at tage fejl af; Sorento kommer med masser af unikke features: fuld LED-forlygter, en ny karaktieristisk frontgrill og et pulserende Bose® soundsystem. Der er mange grunde til at vælge KIA Sorento.

kia-sorento-mq4my21-abtplatinumgraphite-17a_0000
sorentogyldent rat

Sorento vinder af Goldenes Lenkrad 2020!” 

Der er masser af plads, smarte interiørdetaljer, stemmestyring, et hav af sikkerhedsfunktioner og komfort i hele bilen. Og det er ikke kun min mening, men også juryens. Tillykke med et meget velfortjent Goldenes Lenkrad 2020!” 

Tom Drechsler, chef for AUTO BILD og chefredaktør for BILD-gruppen 

Med stil og elegance

I Sorento bliver du ikke én blandt mange. Med et stilrent, robust design; en sportslig forkofanger med vingeformede luftindtag og iøjnefaldende fuld LED-forlygter skiller du dig altid ud.amik og stil.

kia sorento

Imponerer med masser af plads og ny teknologi

Bliv betaget af en 12.3" fuld digital supervision-instrumentering, 10.25" skærm med navigation, Bose® soundsystem med 12 højtalere og sæder i Nappalæder - og du kan nemt og hurtigt fra en rummelig 7-personers kabine til en SUV med et imponerende bagagerum på 910l.

kia-sorento-interior

Vælg din drivlinje

Banebrydende og kraftfuld hybridteknologi gør det muligt at vælge mellem flere forskellige drivlinjer. Vælg mellem konventionel motor, hybrid motor eller plug-in hybrid motor

Sorento priser og specifikationer

Her kan du hente priser og specifikationer for alle varianter af KIA Sportage.

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din Sportage

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.