Helt ny familiebil på 100% el

  • Rækkevidde 345-465 km (WLTP kombineret/urban)
  • Rummelig og fleksibel bil 
  • Stor 5 sæders personbil (SUV)

Endelig er den helt nye familiebil Euniq6 SUV på plads i Danmark. Dette er en SUV som leverer max af alt hvad en familiebil bør indeholde – max bagagerum, max udstyr, max størrelse, max teknologi – kort fortalt max el-bil for pengene.

Euniq6 - kvadrat - sommerbilde kopier

Privatleasing tilbud:

Månedlig ydelse 3.795 kr.*
0 kr. i udbetaling

*Vilkår:

  • Gælder over 36 mdr. med 15.000 km. pr. år
  • Udbetaling: 0 kr.
  • Prisen er inkl. Type 2 ladekabel
  •  Serviceaftale inkluderet i prisen
  • Tilkøb: 5.000 km ekstra pr. år: 400 kr. pr. mdr.

Klar til prøvekørsel hos UJS BILER

Frem til nu har Maxus Danmark haft den elektriske Euniq5, men nu får den selskab af SUV-en Euniq6 SUV. Dette er en stor, elektrisk SUV som blandt andet kombinerer en fyldig udstyrsliste og masser af plads med moderne teknologi og lang rækkevidde – dette til en  konkurrencedygtig pris.

Nu er bilen endelig i Danmark, og du kan selvfølgelig prøve den hos UJS Biler

euniq62

En veludrustet udstyrsliste

Dette er en rigtig godt udstyret el-bil for pengene. Udstyrslisten inkluderer blandt andet atmosfærelys i 64 forskellige farver, trådløs mobil opladning, Apple CarPlay, elektrisk panorama soltag, Keyless GO, 6-vejs justering af førersædet og et sort, lækkert interiør med moderne detaljer. I tillæg er en række sikkerheds- og førerassistentsystemer inkluderet i den helt nye SUV. Den leveres blandt andet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera med cm angivelse (for & bag), varsling ved vognbaneskift, blindsonevarsling, automatisk nødbremsesystem, parkeringssensor foran og bag, elektronisk stabilitetskontrol og en række andre funktioner. En stor touch-skærm er integreret i dashbordet, og indeholder underholdnings- og køretøjsfunktioner.

ulla sander

Få den bedste Maxus oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg