Maxus Pick-up eT-90

Maxus eT90 er en stor elektrisk pickup, som både kan leveres som personbil med fem sæder eller som van.

Modellen har et robust look og en fuld udstyrsliste. Den leveres med 88,5 kWt netto batterikapacitet og 330 km rækkevidde (WLTP kombineret). Da eT90 er typegodkendt som N1 varevogn, er den WLTP-testet med tunge belastninger. Til sammenligning testes rene personbiler uden gods og passagerer. Maxus Danmark forventer, at bilen leverer en meget realistisk rækkevidde, ligesom alle andre Maxus-modeller.

maxuspickup_1

Høj nyttelast

Under hjelmen finder du en elektrisk motor på 177 hk, som genererer et drejningsmoment på 310 Nm. Derudover leveres den med en batterivarmer som standard.

eT90 kan tage op til 1000 kg nyttelast. Den kan også leveres med træk 
Den måler 5,37 meter i længden, 1,9 meter i bredden og 1,80 meter i højden. Akselafstanden er på 3,15 meter. Fronten har en aggressiv krom grill med tiltalende detaljer.

 

maxusinteriør

Et moderne interiør med en fuld udstyrsliste

Indvendigt er eT90 en veludstyret pickup. Interiøret er rummeligt og moderne og er udstyret med en 10,3" touchskærm, 6-vejs sædejustering til både fører og forsædepassager, Apple CarPlay, lædersæder og tovejs justerbart læderrat. Sikkerheden er der også taget godt hånd om, og bilen leveres med elektronisk stabilitetskontrol, bakkamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

Priser og udstyr Maxus Pick-up

Maxus eT90 van prisliste

Maxus eT90 personbil prisliste

Maxus eT90 tekniske specifikationer

ulla sander

Få den bedste Maxus oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg