Oplev Ceed hos UJS Biler

  • Op til 140 hk
  • ECO Pack med aktivt luftspjæld
  • LED kørelys i "Ice-Cube" design

Ceed byder på et sporty design, som fortsat vil vække opsigt på de danske veje. Nye innovative teknologier øger komforten, bekvemmeligheden og sikkerheden – heriblandt en opgradering til vejbaneassistenten, for bare at nævne ét af de nye førerassistentsystemer.

Kia Ceed optimerer kørerglæden

Vil du optimere din køreglæde? Vil du skille dig ud og havde det sjovt samtidigt? Nu har du chancen. Og mener du, at dynamisk styling skal kombineres med dynamiske køreegenskaber, har du fundet dit perfekte match.

KIA Ceed fanger øjeblikkeligt din opmærksomhed: Det sportslige design omfatter en kølergrill, som er indrammet af fuld LED-forlygter* og imponerende IceCube LED-dagskørelys*, forkromede rudelister* og to-farvede 17” aluminiumsfælge*. Kort sagt – alt det, der løfter din køreglæde.

*Kan være ekstra udstyr

Kia Ceed

Så er du klar til at indtage landevejen...

KIA Ceed indtager vejen med et lavt, bredt look, som omgående fanger din opmærksomhed. Bilens dynamiske linjer er udviklet af KIAs europæiske designcenter i Frankfurt og siger alt om bilens sportslige præstationer.

Ceedinteriør

Raffineret og intuitivt interiør

KIA Ceed er alt designet med fokus på føreren. Instrumentpanelets elegante horisontale design skaber en rummelig atmosfære. Stilfulde indtræk, der fås som ekstraudstyr, omfatter sort og gråt indtræk i stof og kunstlæder eller komplet sort læderindtræk, som giver den mest raffinerede finish. Stil og teknologi er perfekt forenet i den 10,25” touchscreen med navigationssystem og 12,3" digitale instrumentenhed (ekstraudstyr).

ceedmotor

Nye drivlinjer kombinerer præstationer med raffinement og effektivitet

Ceed familien er opdateret med et stort udvalg af drivlinjekonfigurationer inklusive plug-in-hybrid- (PHEV) og mildhybridmotorer (MHEV) med en ydelse fra 100 hk til 204 hk. Ceed-kunderne kan også vælge benzin- og dieselmotorer med turbo i form af en 1,0-liters og en 1,5-liters benzinmotor og en 1,6-liters dieselmotor, der alle har Kias Smartstream-teknologi.

Ceed priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Ceed. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

KIA Ceed priser og specifikationer

Du kan også PRIVATLEASE - se alle muligheder her

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din Ceed

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.

Se Kia Ceed til omgående levering hos UJS Biler