Xeed_banner_årets campingtrækker

Kia Xeed vandt titlen som Årets Campingtrækker 2021

Kia XCeed, der løb med titlen som Årets Campingtrækker 2021, fik en flot bedømmelse af juryen, som i sin samlede vurdering af bilen skriver; ”XCeed er en velafstemt crossover med gode køreegenskaber. Kia’en er én af de førende i segmentet og med god grund. Retningsstabil, også ved kurvekørsel, og den klarer sig som campingtrækker over gennemsnittet for de højere biler. Plusser er derudover en yderst fornuftig pris, 7 års garanti, og en helstøbt og velafstemt drivlinje - en komplet bil.”

Kia XCeed er udover ny titelindehaver af Årets Campingtrækker også godkendt til ”Stærk med Træk”, som er DCU’s blåstempling af biler, der er velegnede til at trække en campingvogn.

Citater fra Juryen:

XCeed har som udgangspunkt både direkte og sikre køreegenskaber, og det er en fornøjelse, at det på ingen måde ændrer sig, når man spænder en campingvogn på den - og det gælder på både offentlig vej og ved banekørsel. Dertil et fedt design, en solid dieselmotor og fornuftige priser.”

”Helt igennem en god bil med gode egenskaber på landevej og på banen. De 136 hk er “hjemme” alle sammen, så motoren trækker vældig godt. Helt fortjent, at XCeed tager titlen som Årets Campingtrækker 2021, og jeg kan kun anbefale den som familiens campingtrækker.”

Hent priser og specifikationer for Årets Campingtrækker 2021 her: KIA XCeed priser og specifikationer

 

Kia Xceed_årets campingtrækker
Kia Xceed_årets campingtrækker_konkurrenter

Finalisterne til årets campingtrækker 2021. Kia Xceed bliver vinderen

Syv års garanti på din KIA Xceed

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA XCeed Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.

Kia Xceed  - Vinder i et stærkt felt

Kia vinder med 39 point foran de øvrige finalister som var Mercedes-Benz GLA fik 36 point, Volkswagen Golf fik 25 point, BMW X3 fik 14 point, Ford Kuga fik 11 point