Ny S-Cross er her nu

En stor, rummelig og skarp SUV, der kommer med et stilfuldt og markant design, mere avanceret sikkerhedsudstyr og et flot opgraderet interiør. Og Suzukis 48V hybridteknik er selvfølgelig standard i alle modelvarianter.

 

billede hjemmeside

SKARP FAMILIE-SUV

Med sin høje, behagelige siddestilling og en rummelig kabine med fleksible muligheder bliver Suzuki S-Cross hurtigt familiens nye, bedste ven. Og så byder den på effektiv hybridteknik, der sparer på de dyre dråber og CO2-udledningen.

Den nye S-Cross fås med en imponerende udstyrsliste. Det opgraderede, karakterfulde design, et helt nyt multimediesystem og flere nye, avancerede sikkerhedsfeatures indfrier selv de største forventninger:

48V HYBRID ER STANDARD

S-Cross er forsynet med Suzukis nye og kraftfulde 48V hybridteknik, der arbejder sammen med en optimeret udgave af 1.4 Boosterjet turbomotoren. Den yder 129 hk, kører længere på literen og reducerer din CO2-udledning. Udstyr og komfort er der bestemt ikke sparet på. Bemærk, at hybridteknikken er standard på alle Vitara modeller – uanset om du vælger forhjulstræk eller firehjulstræk (AllGrip Select).

Vitarahybrid

Priser og udstyr ny S-Cross

Hent prisliste
Hent brochure

ulla sander

Få den bedste Suzuki oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg