Vidste du, at JAC samarbejder med VW?

Jac er Volkswagens partner for elektriske biler i Kina. JAC producerer sine el-biler på samme samlebånd som Volkswagen, og sælges under forskellige mærkevarer på det kinesiske marked. Læs mere her

UJS Biler er JAC forhandler

JAC e-JS4 er endelig kommet til Danmark - Oplev modellen hos UJS Biler i Viborg.

JAC e-JS4 – en elektrisk SUV
Nu fra kun 279.995 kr.

Nyhed: Må trække 1200 kg.

NYHED: Køb JAC e-JS4 og få anhængertræk med!
JAC e-JS4 er netop blevet godkendt til anhængertræk med op til 1200 kg. anhængervægt! Du får derfor ved køb af JAC e-JS4, anhængertræk med i prisen resten af året
 
JAC e-JS4 fra kr. 279.900 inkl. anhængertræk. Kampagne 27/10-31/12 2023. Anhængertræk inkl. montering til en værdi af 9.995 kr. Se vilkår mv. på Jacmotors.dk. Forbrug: 142 Wh/km. Rækkevidde*: Op til 433/588 km (WLTP). *Påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold, ekstraudstyr.

 

JAC e-JS4  Privatleasing fra kun
3.895 kr. pr. måned - Ingen udbetaling

*Gælder ved 10.000 km pr. år. i 36 måneder. Tillæg: 5.000 km ekstra pr. år: 400 kr. pr. måned. Metallak: 200 kr. Ladekabel: 150 kr.

Fakta om JAC e-JS4

JAC er en af de største kinesiske bilproducenter, og producerer både personbiler og kommercielle køretøjer.

 • Mellemstor familie-SUV med 434-589 km rækkevidde (WLTP kombineret/urban)
 • 65,7 kWh batteripakke.
 • 3-faseladning og varmepumpe er standard.

På ydersiden har e-JS4 et hårdt udtryk med fine linjer. På indersiden er den rummelig med et moderne udtryk, med blandt andet en 10,25” touchskærm. Forsæderne i læder, er både justerbare og opvarmede.

Nordic Edition udstyrspakke

Kæmpe udstyrsliste

JAC e-JS4 kommer med Nordic Edition udstyrspakke som standard!

Inkl. f.eks.

 • 360-graders kamera
 • Bakkamera
 • LED kørelys
 • Panorama soltag
 • Opvarmede forsæder
 • DAB+
 • Apple CarPlay/Android Auto
 • Tonede ruder

Det store bagagerum på 520 liter, dækker behovet for den danske børnefamilie.

Jac e-JS4 har fem års garanti på både bil og batteri, og modellen kan hurtiglades fra 30-80% på ca. 35 minutter i normaltemperaturer. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

Jac_farver

Vælg mellem 4 farver til din JAC e-JS4

e-JS4 fås i 4 forskellige farver: Sort, grå, rød og hvid

 

Klik og se video om e-JS4

ulla sander

Få den bedste JAC oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst JAC oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

Jac e-JS4 billedegalleri

Hvem står bag JAC

JAC er en af de største kinesiske bilproducenter, og producerer både personbiler og kommercielle køretøjer. Bilproducenten er Volkswagens partner for elektriske biler i Kina. JAC producerer sine el-biler på samme samlebånd som Volkswagen, og sælges under forskellige mærkevarer på det kinesiske marked. JAC har også underskrevet en strategisk samarbejdsaftale med NIO, og producerer i dag alle NIO-biler på de samme højteknologiske fabrikker som JAC.

JAC er også en af Kinas største eksportselskaber, og er til stede i mere end 130 lande. Nu står Norden og Europa for tur, i et strategisk samarbejde med RSA.

-RSA har været i dialog med JAC i mere end fem år for at etablere et komplet import- og forhandlernetværk for bilsalg, eftermarked og reservedele i flere nord-europæiske lande. Vi er glade for endelig at kunne annoncere starten på et spændende samarbejde. Fabrikken er nu klar, og vi har store ambitioner for JAC og deres modeller. Vi er sikre på at dette er starten på noget stort, siger Country Manager i RSA Danmark, Steffen Vilstrup.

JAC har en lang historie inden for produktion af både personbiler og kommercielle køretøjer, og har de sidste år satset stort på elektriske drivlinjer. JAC var en pioner inden for produktion af elektriske biler allerede i 90’erne.