Ny Kia Sportage

Overlegen med innovation i centrum og spækket med udstyr. 

Den nye Sportage er dristig, sofistikeret og sporty i sit design. Den kommer med et lækkert interiør og en i særklasse lang liste af udstyr som standard. Samtidig debuterer den med adskillige nye features, som skal være med til at skabe den optimale kørsel, terræn- mode og nyt elektronisk ophæng. Kort sagt, femte generation af Kia Sportage er produceret med henblik på den ultimative urbane SUV.

 

Sportage_Kabine

Topmoderne kabine

Kabinen i den nye Sportage er raffineret med bløde kvalitetsmaterialer og innovativ teknologi, og helheden skaber et helt igennem topmoderne og førerorienteret rum. Kabinen er skræddersyet til at forene banebrydende teknologi med luksusudstyr, førsteklasses materialer og moderne stil.

sportage_drivliner

Avancerede drivlinjer

Med den nye Sportage, lanceres for første gang en plug-in-hybrid (PHEV), som byder på miljøvenlig rent elektrisk kørsel til de fleste daglige køreture til og fra arbejde eller til de daglige indkøb. De allernyeste rene forbrændingsmotorer med benzin er også tilgængelige og sikrer, at den nye Sportage kan leve op til kundernes behov og krav til en miljøvenlig SUV-løsning uden kompromiser.

PHEV-modellen er omhyggeligt konstrueret således, at teknologien påvirker pladsen i passagerkabinen og bagagerummet minimalt. På Sportage PHEV er højvoltsbatteriet placeret under SUV’ens bund mellem de to aksler, hvilket sikrer en optimal vægtfordeling og en kabineplads, som er praktisk, komfortabel og alsidig.

Både PHEV-modellerne og samtlige benzinmotorer i det danske modelprogram er udstyret med Kias prisbelønnede 1,6-liters T-GDI-motor. Ud over at den er sportslig, adræt og har en fremragende respons, så er den avancerede firecylindrede motor også udstyret med Continuous Variable Valve Duration (CVVD), som er en avanceret teknologi, der styrer varigheden af et ventilløft, for at give en markant forbedring af præstationerne, brændstoføkonomien og emissionerne.

Sportage priser og specifikationer

Her kan du hente priser og specifikationer for alle varianter af KIA Sportage.

KIA Sportage priser og specifikationer

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

kia_ny_7_aars_garanti_720x540px (1)

Syv års garanti på din Sportage

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Sportage. Garantien dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.

Se KIA  Sportage til omgående levering fra UJS Biler

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her