Fiat 500X - Modellen er udgået. Forhandles som brugt bil.

En SUV, der er skabt til livet i byen, i dag og i morgen. Det bedste design parret med den mest avancerede teknologi. Vælg mellem Fiat 500 Urban eller Fiat 500 City Cross, der gør dig klar til dit næste eventyr.

Fiat_500Xurban

Fiat 500X Urban

Oplev byen med morgendagens teknologi i dennye Fiat 500X Urban. Den er udstyret med den nyeste teknologi, har adskillige assistentsystemer og er stylet, så̊ du ikke undgår at blive bemærket

 

Fiat_500Citycross

Fiat 500X City Cross

Hvis du har lyst til eventyr, vil du komme godt overens med 500X City Cross. Drag på opdagelse væk fra byen, og lad teknologien og de moderne assistenssystemer i 500X tage sig af din sikkerhed forstærke din oplevelse og styrke din nydelse.

Motorprogram

Kompakt og hurtig. Oplev et nyt program af benzinmotorer med direkte indsprøjtning, som er mere støjsvage og med en lav vægt, og som samtidig giver frisk acceleration. Og så er de ovenikøbet mere brændstofeffektive end tidligere motorgenerationer. Dieselmotorerne er ligeledes blevet opdateret med SCR-teknologien*, der også gør Multijet motorer mere brændstofeffektive.

*Teknologi der renser udstødningsgasserne for NOx

500xinteriør

Nydesignet interiør

Udforsk bilens nydesignede interiør, der kommer med ny polstring, ny letlæselig instrumentgruppe og nyt rat, som sikrer
ekstra komfort under kørslen.

Priser og udstyr Fiat 500X

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af Fiat 500.

Hent Fiat 500X prisliste  Hent Fiat 500X brochure

ulla sander

Få den bedste Fiat oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

Se Fiat 500X til salg hos UJS Biler

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her