UJS Biler - Biler til ethvert behov

Ulla og Sander Steffensen i et frugtbart partnerskab gennem to årtier

Tre bilmærker: FIAT, Mitsubishi & KIA i to byer - Viborg og Thisted

UJS Biler sælger og servicerer Mitsubishi KIA og Fiat biler i Viborg og Thisted.  Firmaet blev stiftet i 1995 af Ulla Steffensen, og drives i dag af Ulla og hendes mand Sander i fællesskab. UJS har 32 ansatte og en årlig omsætning på 100 mio. kr. UJS Biler er i dag præget af en sund økonomi, ung ledelse samt dygtige og engagerede medarbejdere.

 

Sander Steffensen får overrakt Platinum European Dealer Award

UJS blandt de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

UJS Biler havde den glæde at blive udnævnt til en af de 30 bedste euroæpiske KIA forhandlere i 2016.  Men ikke nok med det - UJS blev samme år udnævnt til en ud af de 10 bedste forhandlere på verdensplan. For at opnå den fornemme udmærkelse, skal forhandleren score højt på en lang række kriterier såsom opfyldelse af kontraktlige standarder, implementering af KIAs branding strategi og salgsresultater samt ikke mindst score højt på kundetilfredshed.

Kvalitetskontrolleret af Danske Teknologisk Institut

Nyt udstyr og uddannelse gør det ikke alene. Derfor har UJS indgået en aftale med Dansk Teknologisk Institut, der jævnligt kommer på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag - en sikkerhed for både kunden og os om, at alt er i orden.

Tre bilmærker giver en løsning til ethvert behov

Vi kan i kraft af vores brede udvalg af KIAMitsubishi og Fiat biler tilbyde en løsning til ethvert behov. Er der specielle ønsker med hensyn til udstyr og indretning, kan vi altid skræddersy tilbud på finansiering, leasing og serviceaftaler.

Vi giver dig de bedste oplevelser - både før, under og efter handlen

Vi er klar over hvor meget din bil betyder for dig, og at den til tider kan give dig anledning til bekymringer. Men vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste vejledning om hvordan du vedligeholder og reparerer din bil.