Oplev Kia e-Niro hos UJS Biler

  • Rækkevidde på op til 455 km med 64 kWh batteriet2
  • Op til 80% opladning på 54 min3
  • 451 liter bagagerumskapacitet

KIA e-Niro markerer et nyt, spændende kapitel for elektrisk mobilitet. Med den tilføjes masser af stil og begejstring til miljøvenlig kørsel. Med sin rækkevidde på 455 km og muligheden for lynopladning markerer den et stort skridt inden for elbilspecifikke teknologier.

Som en ægte crossover kombinerer den avanceret teknologi og komfort med et rummeligt 451-liters bagagerum. e-Niro byder på mange muligheder for individualisering, begyndende med den lukkede kølergrill med aerodynamiske egenskaber og et iøjnefaldende diamantformet mønster og en integreret stikdåse til ladning. Det iøjnefaldende pilformede dagskørelys samt kofangerne og de 17" alufælge har også et unikt e-Niro-design.

eniro_fri

Øvrige Niro modeller 

To rækkevidder til to forskellige livsstile

Vælg det ideelle batteri, som passer til din livsstil. Førere, der kører langt, kan vælge en 64 kWh-batteripakke med en rækkevidde på op til 455km på en enkelt opladning 2.3 Personer, der fortrinsvis kører i byerne, kan vælge en 39,2 kWh-batteripakke med en rækkevidde på op til 312 km.2

eniro_tanker

KIA e-Niro er beviset på, at der er sket rigtig meget inden for elbiler. Denne imponerende crossover er udstyret med al den nyeste teknologi, så grøn kørsel både bliver komfortabel og sikrer rendyrket køreglæde.

bremser_reg

Bremser med regenerering
Vælg mellem tre forskellige trin af regenererende opbremsning alt efter, hvad der passer til kørselsforholdene. Vælg ”en-pedal-funktion” ved at holde venstre gearskiftekontakt bag rattet inde i minimum 0,5 sek. Ved at holde kontakten inde kan bilen decelereres til stilstand, uden at der skal trædes på bremsepedalen. Når kontakten slippes, eller der trykkes på højre gearskiftekontakt, vender systemet tilbage til den almindelige indstilling.

eniro_korsel

Valg af køreindstilling
e-Niro tilpasser sig din foretrukne kørestil. Fra det særdeles effektive ECO+, til ECO, Normal og det mere dynamiske Sport giver disse fire køreindstillinger dig mulighed for at justere crossoverens ydelse og energiforbrug.

kabine_eniro

E-Niro kabinen

Kabinen i KIA e-Niro handler om individuel stil. Den kan udstyres med læderindtræk* samt ambient light*, der sætter scenen. I cockpittet fanger den svævende midterkonsol øjeblikkeligt din opmærksomhed: Her er den traditionelle gearstang i ren næstegenerations elbilsstil erstattet af en drejekontakt. Derudover byder den 8” touchscreen* på vigtige informationer om drivlinjen samt navigations- og musikfunktioner

*Afhænger af udstyrsniveau

e-Niro priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA e-Niro. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

e-Niro priser og specifikationer

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din KIA Niro plug-in hybrid

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro plug-in hybrid Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.  Selv på batteriet (dog ikke 12V driftsbatteriet)

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her