Helt ny S-Cross - Premiere 8. januar

Hvor meget kan du egentlig forvente af en bil til under 235.000 kroner? En hel del faktisk, hvis der står Suzuki på! Vores nye S-Cross er ikke bare en perfekt krydsning mellem en familiebil og en SUV. Den er også udstyret til både skoven og gaden. Her kan du sætte kryds ved avancerede funktioner og fede features, der gør familieturen sikrere, behageligere og sjovere. Og så kommer den med hybrid som standard. Kig forbi Suzuki og se selv hvor mange ønsker, du kan krydse af med den nye Suzuki S-Cross, der lander 8. januar!

scross1

SKARP FAMILIE-SUV

Med sin høje, behagelige siddestilling og en rummelig kabine med fleksible muligheder bliver Suzuki S-Cross hurtigt familiens nye, bedste ven. Og så byder den på effektiv hybridteknik, der sparer på de dyre dråber og CO2-udledningen.

Selv om prisen, der starter på kun 235.000 kr., kunne antyde noget andet, kommer den nye S-Cross med en imponerende udstyrsliste. Det opgraderede, karakterfulde design, et helt nyt multimediesystem og flere nye, avancerede sikkerhedsfeatures indfrier selv de største forventninger:

friskraBET

Masser af udstyr

Den nye Suzuki S-Cross fås i 3 udstyrsvarianter: Comfort, Active og Adventure. Allerede i Comfort-modellen er listen over standardudstyr imponerende til prisen, som starter på kun 235.000 kr. I Active og Adventure tages udstyret til helt nye niveauer. Foto viser Adventure modellen med AllGrip 4WD.

Priser og udstyr Suzuki Swift

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af Suzuki Swift

Hent Swift prisliste

Hent Swift  brochure

ulla sander

Få den bedste Suzuki oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste Suzuki oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg