UJS BILER er blandt verdens bedste KIA forhandlere

 

 

  • UJS BILER er blevet kåret som KIA Platinum Prestiges Dealer of the Year.
  • Ikke nok med at de er blandt de 30 bedste forhandlere i Europa – de er tilmed blandt de 10 bedste, som også udnævnes til Global Platinum Dealer.
     

Fredag den 25. November blev KIAs European Platinum Dealer Awards overrakt til de 30 bedste europæiske KIA forhandlere ved en officiel middag i Frankfurt.

 

Udvælgelsen foregår ved, at den nationale KIA organisation indstiller en række forhandlere på baggrund af kriterier som forhandlerens opfyldelse af kontraktlige standarder, implementering af KIAs branding strategi, salgsresultater herunder lokale markedsandele og deltagelse i kampagner og kundetilfredshedsprogrammer. Herefter er det op til Kia Motors Europe, blandt de indstillede, at udvælge den bedste forhandler.

 

UJS Biler blandt verdens bedste KIA forhandlere

 

Ud fra blandt andet ovenstående kriterier blev UJS BILER indstillet til den fornemme pris, og kan nu bryste sig af at være blandt Europas 30 bedste KIA forhandlere, og ikke mindst blandt de 10 som herudover udnævnes til Global Platinum Dealer.

 

Marketing & Customer Quality Direktør hos KIA Import Danmark; Rasmus Haar Aagaard tilføjer; ”UJS BILER modtager prisen for deres store engagement i KIA mærket, og evnen til at øge deres salg af KIA biler markant”.

 

De forhandlere der er udnævnt til Global Platinum Dealer bliver fejret ved en event under det kommende Australian Open, som er sponsoreret af Kia Motors.

 

Direktør for UJS BILER; Sander Steffensen udtaler, ”Det er altid rart at få en anerkendelse for det arbejde og den indsats der ydes i hverdagen, og denne pris er et skulderklap til samtlige medarbejder hos os. Vi er utrolig stolte over først og fremmest udnævnelsen til KIA Platinum Dealer, og naturligvis også den fornemme titel som Global Platinum Dealer. Arrangementet i Frankfurt var en stor oplevelse, og nu glæder vi os til Australian Open”.