Den nye Mitsubishi ASX hos UJS Biler i Viborg og Thisted

De nye afgifter kommer ASX til gode

De nye afgifter er kommet ASX tilgode. Prøv f.eks. den populære ASX Invite med masser af udstyr, 3 års vejhjælp og en af branchens bedste garantier fra kun kr. 219.995.

ASX tilbyder mere end den typiske Crossover. Designet er sporty, og det rummelige interiør med den høje siddeposition er perfekt til dig, der vil have overblikket i trafikken. ASX fås fra kr. 209.995 ASX INVITE

UDSTYR: Klimaanlæg, Fartpilot, Bluetooth®, Ratbetjent radio/CD, Sædevarme, Elruder, Elsidespejle m. varme og blinklys, 18” aluminiumsfælge, Læderrat 

 

Mitsubishi ASX SUV

Mitsubishi ASX SUV fås fra 225.990 kr.

Den nye Space Star har en ny markant frontgrill, som har givet bilen et nyt dynamisk og sporty look.

 

Mitsubishi ASX Van

Driftssikre biler i høj designstandard

Mitsubishi er kendt fo sine driftssikre biler i høj kvalitet, og ASX er ikke nogen undtagelse. Økonomiske motorer er en sikker opskrift på en ny firmabil.

 

ASX komfort

ASX har et lækkert designfokus på alle i bilen. På bagsædet vil man opleve en rummelig kabine og mulighed for mørktonede ruder. 

 

Mitsubishi Cleartec

Mitsubishis Cleartec er en række designelementer, der sikrer lavt CO2 udslip og reduceret brændstofforbrug, som bl.a. opnås ved fuldt fokus på aerodynamik og Stop & Go.

 

ASX sikkerhed

Med ASX får du optimal sikkerhed til alle. Bilen er som standard udstyret med hele syv airbags. Du får stabilitet og sikkerhed med ABS, EBD, ASC, TCL og Hill Start Assistant.

 

Mitsubishi Forsikring

Mitsubishi Forsikring fra 18 år

Mitsubishi tilbyder en attraktiv forsikring til alle -– også hvis du lige er fyldt 18 år!

Priser og specifikationer på Space Star

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr for ASX hos Mitsubishi Danmark. Mitsubishi ASX priser og specifikationer

 

UJS i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste Mitsubishi oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste Mitsubishi ASX oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

 

Mitsubishi Garanti

Mitsubishi giver en af branchens bedste garantier – 5år / 100.000 krm