Den nye Mitsubishi Outlander PHEV

Oplev Mitsubishi Outlander – den mest købte plug-in hybrid SUV i Danmark**


Mitsubishi Outlander PHEV leveres med en af Danmarks bedste garantier, 5 år eller 100.000 km.

Derudover får du med Outlander PHEV et avancerede S-AWC firehjulstræk med 2 kraftige el-motorer og en 2.4 liters benzinmotor leverer hele 224 hk – og ikke mindst en støjsvag og økonomisk kørsel, som kan foregå enten via el-motorerne alene eller i kombination med benzinmotoren.

Lige nu kan du sparer 20.000 kr. hvis du opgraderer til Intense eller InStyle modellen.

Som en ekstra bonus betaler du kun 460 kr. i halvårlig grøn ejerafgift.

*Pr. 25/02-2020

Mitsubishis prisvindende Outlander PHEV Plug-in hybrid fås nu hos UJS Biler

  • Avanceret Plug-in hybrid teknologi med 2 elmotorer og en ny 2.4 liters benzinmotor, som ved 100% ren elkørsel giver en rækkevidde på 45 kilometer
  • Tophastighed på 135 km/t ved ren elkørsel
  • Optimal manøvredygtighed med Mitsubishis S-AWC firehjulstræk inkl. Snow og Sport Mode
  • Hurtig opladningsmulighed
  • Højt udstyrsniveau inkl. anhængervægt på hele 1.500 kg.

 

Ny MIVEC-benzinmotor og hele 2 elmotorer

Outlander PHEV er rummelig, solid og veludstyret, og den kan sågar trække en trailer med en vægt på op til 1.500 kg. Men den er også et nyt alternativ for både familier og firmabilister til en SUV med dieselmotor, da det avancerede hybridsystem i Mitsubishis flagskib leverer en økonomi og en komfort, som er hidtil uset til den pris i segmentet.

 

Outlander PHEV Plug-in

Rækkevidde på 45 km med 100%ren el-kørsel

 

Resultatet er en smidig, stærk og økonomisk kørsel, som kan foregå alene via elmotorerne eller gennem flere kombinationer sammen med benzinmotoren. For perfekt vægtfordeling og rumudnyttelse sidder det højteknologiske 300V litium-ion-kørebatteri under kabinen, og med en kapacitet på hele 13,8 kWh vil der efter en opladning være strøm nok til at drive Outlander PHEV på ren el ved en strækning på op til 54 kilometer*2 med en maksimal fart på op til 135 km/t, før benzinmotoren overtager. Man glider på den måde lydløst og emissionsfrit over lange afstande, mens man i en ordinær hybrid bil må nøjes med ganske kort distance, før forbrændingsmotoren starter op for at drive bilen.

 

Det er netop batteristørrelse og opladningsmuligheder, der udgør den store forskel på Plug-in hybrid (PHEV) og almindelig hybrid (HEV). Fordelene ved en Plug-in hybrid også kaldet opladningshybrid er, at bilen kan oplades med kabel direkte fra en ekstern strømkilde. Dertil har Plug-in hybrid bilerne typisk et større batteri, hvilket tilsammen betyder, at Plug-in hybrid bilerne har en meget længere rækkevidde på ren el end de almindelige hybrid biler.

Quick Charge som opladningsmulighed

Outlander PHEVs batteri kan oplades ved ekstern strømkilde med en forventet opladningstid på 5-7 timer. Vælger du en af de mange Quick Charge opladningsfaciliteter rundt om i landet, kan Outlander PHEV oplades på blot 25 minutter (op til 80% kapacitet) *3. Outlander PHEV kan desuden til enhver tid lade batteriet under kørsel.

Priser og specifikationer

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr for Outlander PHEV hos Mitsubishi Danmark. Mitsubishi  priser og specifikationer

 

UJS i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste Mitsubishi oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste Mitsubishi Outlander PHEV oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

 

Mitsubishi Garanti

Mitsubishi giver en af branchens bedste garantier – 5år / 100.000 km.