Den nye KIA Venga hos UJS Biler i Viborg og Thisted

KIA Venga fra 160.419

Europæisk design, kraftfuld holdning, stramme linjer og dristige vinkler. Den nye Venga er spækket med flotte detaljer.

 

KIA Venga

 

Rummelig kabine

Den bye Venga har en høj taglinje og en lang akselafstand, så der er rigtig meget loftshøjde og benplads til alle.

 

Fuld af flotte detaljer

Den nye KIA Venga brillierer med masser af flotte designdetaljer. Eksempelvis den nye kølegrill med store omsluttende forlygter til markante baglyger der fuldender et dynamisk kileformet design.

 

Aktiv køreteknologi

KIA Venga er udstyret med både ABS, ESC, BAS, HAC og VSM - som er forkortelserne for antiblokeringssystem, bremseassistent, elektronisk stabilitetskontrol, Hill Start Assist Control og Vehicle Stability Management.

 

Stort bagagerum og 60/40 splitsæder

Bagerummet med dobbelt bund kan rumme helt op til 570 liter! For at få den maksimale volumen på hele 1486 liter skal du blot sænke bagagerumsbunden og klappr 60/40 splitsæderne frem.

 

Beskyttelse hele vejen rundt

Venga er forberedt på enhver type kollision – Et stift karrosseri, omhyggligt placerede kollissionszoner, seks airbags og nakkestøtter foran.

Privatleasing af KIA Venga

Hos UJS Biler giver vi dig også muligheden for at privatlease din næste KIA Venga: Læs mere om Venga privatleasing

Priser og specifikationer på Venga

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr for Venga hos KIA Danmark. KIA Venga priser og specifikationer

 

Vi gi'r dig den bedste kundeoplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA Venga oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Venga

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Venga. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt UDEN kilometerbegrænsning.