Den nye KIA Stonic hos UJS i Viborg og Thisted – En moderne Cross over

 

Kom til udstyrsdage og gør en god handel på Kia Stonic

STONIC VISION 1.0 T-GDI 100HK

Pris fra 196.999 kr. 
Collection-udstyrspakke 
Du betaler: 20.000,- ekstra 
Værdi: 65.000,- 

 

Se mere om udstyrspakken her

 

Den nye KIA Stonic er iøjnefaldende og har et selvsikkert SUV-inspireret design, som kombinerer adrætte køreegenskaber med en medrivende køreoplevelse.

Modellen kommer i 20 forskellige farvekombinationer samt fire interiørfarver, så du kan kreere sin helt egen Stonic.

 

Kia Stonic

 

 

Attraktiv priser og masser af udstyr

I forbindelse med lanceringen har den danske KIA importør strikket en introduktionsmodel (Stonic Advance Intro Edition) sammen
Til kun 199.999,-

med klimaanlæg, regnsensor og privacy glass uden beregning.

Herudover er bilen udstyret med bl.a. 7” touchskærm m. bakkamera, bluetooth med stemmestyring, Apple Carplay/ Android Auto, bakalarm, varme i forsæder, varme i rattet samt fartpilot med speedlimiter.

 

 

Motorer

Udover 1,2 benzinmotoren med 84 hk fås Stonic også med en 1,0 turbo benzinmotor, som yder 120 hk og en 1,4 benzinmotor med 100 hk uden turbo.

Udvalget af motorer fuldendes af en effektiv 1,6 dieselmotor med 110 hk og modelprogrammets laveste brændstofforbrug på 23,8 km/l.

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Stonic

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Stonic. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt  UDEN kilometerbegrænsning.

Priser og tekniske data

Her kan du hente prisliste og tekniskedata-ark for alle varianter af KIA Stonic. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

KIA Stonic Priser
KIA Stonic tekniske data

 

 

 

KIA i Viborg og Thisted

Hos UJS i Thisteed og Viborg får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen

UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted