KIA Stinger - fra 0 til 100 på 5,5 sekunder

KIA Stinger 2019

 

Den nye KIA Stinger er en Gran Turismo helt ind i sjælen. Stinger er  bygget til dig, der sætter pris på rendyrket køreglæde. 

 

336 hk – Det bliver helt vildt!

Stinger kommer bragende med et elegant design og en motor, der vil give dig totalt gåsehud. Med op til 365 hk fra en 3,3-liters V6-motor med turboladning kommer bilen til at præstere fra 0-100 km/h på 5,1 sek.

 

Stinger med total turbo

Vælg mellem to turbomotorer, begge understøttet af en 8-trins automatisk transmission. Stinger bliver den første sedanmodel i KIA's historie med både bag-og firehjulstræk. Firehjulstrækket har hovedvægt på baghjulene for maksimal kontrol i vanskeligt føre - vådt som tørt. 

 

Total lækkert Stinger cockpit

Intimt og alligel ekspansivt indre. Minimalt og alligeval luksuriøst. 

 

Følg med i sidste nyt om KIA Stinger

 

 

 

KIA Stinger i Viborg og Thisted

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste Stinger oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Stinger

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Stinger. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt  UDEN kilometerbegrænsning.