KIA Sportage hos UJS Biler i Thisted og Viborg

 

 

KIA Sportage Comfort - Spar 30.000 kr.

 

1.6 MHEV DCT COMFORT PRIS FRA  304.999 kr.
SPAR 30.000 kr. INKL. DCT GEARKASSE

DU FÅR BL.A.  
Klimaanlæg 2 zoner•Regnsensor•Bakkamera•Aut. nedblændeligt bakspejl• 7” touchskærm med navi•Tonede runder•17” alu-fælge•Apple Carplay og meget mere.

 

KIA Sportage

 

Sportage 

KIA Sportage er forbedret på mange punketer, siden den forrige model. Udvendigt har den fået nye konfangere foran og bagpå inklusiv nye for- og baglygter. Interiøret byder på nyt rat, en ny forbedret instrumentenhed og nyt tofarvet indtræk og sort og grå.

 

Nyt motorprogram

 

Den effektive 1,6 liters turbo benzin motor med 177 hk er den eneste motor, som fortsætter fra det tidligere modelprogram. Den er blevet udstyret med et benzinpartikelfilter.

1,7 diesel er erstattet af en ny 1,6 liters diesel motor, der leverer hhv. 115 hk og 136 hk, hvor den største ydelse tilbydes med både 4WD og DCT.

 

Herudover lancerer KIA den nye 2,0 mild hybrid, som supplerer en 2,0 liters dieselmotor med 185 hk, som tilbydes med 4WD og den nye 8-trins automatgearkasse med shift by wire vi kender fra Stinger og Sorento.

 

Privatleasing af Sportage 

Hos UJS Biler giver vi dig også muligheden for at privatlease din næste KIA: Læs mere om KIA privatleasing

Priser og specifikationer

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr hos KIA Danmark. 

UJS i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste KIA oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Niro

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt UDEN kilometerbegrænsning.