KIA Sportage og Sorento hos UJS Biler i Thisted og Viborg

 

 

 

KIA Sportage

 

Sportage - en europæisk bil

KIA Sportage er blevet mere og mere synlig  på de danske veje inden for de seneste år. Og ikke uden grund. Bilen er designet og produceret i Europa og fremstår med en iøjnefaldende sideprofil og en sportslig, skulpturel front.

 

Sportage med SUV-træk

Fra for til bag har den nyt Sportage SUV-lignende træk. Højtplacerede forlygter og lav, bred kølergrill, som giver et imponerende look og en robust udstråling. Den nye KIA Sportage er konstrueret til optimale præstationer og har samtidigt intelligente motorer, der gør køreturen adræt, jævn og og med et lavt brændstofforbrug

 

 

KIA Sorento fra 511.194

KIA Sorento

 

Sorento - En funktionel og rafineret SUV

Med Sorento kommer man op i en fuldblods SUV i mellemklassen - en bil, som er blevet stadig mere populær som gulpladebil til en rigtig attraktiv pris. Med den nye Sorento har KIA skabt en SUV, der går langt ud over, hvad der forvente for at levere klassens bedste køreegenskaber, designmæssig innovation og banebrydende teknologi.

 

Sorento - Rummelig kabine og højt sikkerhedsniveau

Kabinen er mere rummelig end nogensinde før og med mere benplads til passagerne på 2. og 3. sæderække. Med 3. sæderække som eksstraudstyr kan turen nydes af op til syv personer. På den sikkerhedsmæssige side er Sorento bl.a. udstyret med seks airbags, Advanced Traction Cornering Control og der overvåger den del af vognbanen bag filen, som er skjult for føreren. Derudover har bilen også intelligent fartpilot, der automatisk sætter farten ned, hvis der registreres et forankørende køretøj eller en forhindring.

 

Privatleasing af Sportage og Sorento

Hos UJS Biler giver vi dig også muligheden for at privatlease din næste KIA: Læs mere om KIA privatleasing

Priser og specifikationer

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr hos KIA Danmark. 

UJS i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste KIA oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Niro

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt UDEN kilometerbegrænsning.