KIA Sportage og Sorento hos UJS Biler i Thisted og Viborg

 

Sportage - Kampagnetilbud

Køber man en KIA Sportage 1,6 diesel giver KIA dobbeltkoblingsgearkassen til en værdi af 20.400,- kr. uden beregning. Med denne kampagne får man altså en Sportage Advance med 1,6 liters CRDI motor kombineret med KIAs 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse for kr. 313.799,- (normalpris: kr. 334.199,-).

Modellen er bl.a. udstyret med 17" alufælge, LED kørelys (for), el-indklappelige sidespejle med blink og varme, aut. anti-dug, aut. nedblændeligt bakspejl, bakkamera med dynamisk guide, fartpilot m. hastighedsbegrænser, 2-zoners klimaanlæg, luftdyser v. bagsæder, læderrat & lædergearknop, regnsensor, sædevarme i forsæder og bagsæder, 7" navigation m. touch skærm, apple CarPlay m. stemmestyring og TomTom live services. 

 

 

KIA Sportage

 

Sportage - Facelifted version

KIA Sportage er forbedret på mange punketer. Udvendigt har den fået nye konfangere foran og bagpå inklusiv nye for- og baglygter. Interiøret byder på nyt rat, en ny forbedret instrumentenhed og nyt tofarvet indtræk og sort og grå.

 

Nyt motorprogram

 

Den effektive 1,6 liters turbo benzin motor med 177 hk er den eneste motor, som fortsætter fra det tidligere modelprogram. Den er blevet udstyret med et benzinpartikelfilter.

1,7 diesel er erstattet af en ny 1,6 liters diesel motor, der leverer hhv. 115 hk og 136 hk, hvor den største ydelse tilbydes med både 4WD og DCT.

 

Herudover lancerer KIA den nye 2,0 mild hybrid, som supplerer en 2,0 liters dieselmotor med 185 hk, som tilbydes med 4WD og den nye 8-trins automatgearkasse med shift by wire vi kender fra Stinger og Sorento.

 

KIA Sorento fra 511.194

KIA Sorento

 

Sorento - En funktionel og rafineret SUV

Med Sorento kommer man op i en fuldblods SUV i mellemklassen - en bil, som er blevet stadig mere populær som gulpladebil til en rigtig attraktiv pris. Med den nye Sorento har KIA skabt en SUV, der går langt ud over, hvad der forvente for at levere klassens bedste køreegenskaber, designmæssig innovation og banebrydende teknologi.

 

Sorento - Rummelig kabine og højt sikkerhedsniveau

Kabinen er mere rummelig end nogensinde før og med mere benplads til passagerne på 2. og 3. sæderække. Med 3. sæderække som eksstraudstyr kan turen nydes af op til syv personer. På den sikkerhedsmæssige side er Sorento bl.a. udstyret med seks airbags, Advanced Traction Cornering Control og der overvåger den del af vognbanen bag filen, som er skjult for føreren. Derudover har bilen også intelligent fartpilot, der automatisk sætter farten ned, hvis der registreres et forankørende køretøj eller en forhindring.

 

Privatleasing af Sportage og Sorento

Hos UJS Biler giver vi dig også muligheden for at privatlease din næste KIA: Læs mere om KIA privatleasing

Priser og specifikationer

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr hos KIA Danmark. 

UJS i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste KIA oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Niro

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt UDEN kilometerbegrænsning.