Den helt ny KIA Picanto hos UJS i Viborg og Thisted

Opskriften på en ny KIA Picanto for kun 1.198 kr. pr. måned

Tag 1 stk. gammel bil (den er mindst 10.000 kr. værd hos UJS Biler)

Find 11.213 kr. til udbetaling

Kør afsted for kun 1.198 kr. pr. måned

Netop nu kan du få en KIA Picanto Vision til kun 1.198 kr. pr. måned, hvis du bruger din brugte bil som "udbetaling". Derudover skal du kun betale 11.213 kr. i førstegangsydelse.

 

Kia Picanto Vision har masser af udstyr som f.eks.

  • Fjernbetjent centrallås
  • El-ruder for
  • Kørecomputer m. eco gearskifteindikator
  • Automatisk nødbremse
  • 7 års garanti

Finansieringstilbud: Variabel rente: 2,29 % Nominel rente: 2,31 % ÅOP før skat: 8,3%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 116.831 kr. Løbetid 96 måneder.

 

Nyhed: Picanto Advance fra kun 122.995 kr.

Ekstra udstyr for 12.000 kr. på den nye KIA Picanto Advance Edition!

Picanto Advance Edition er bl.a. udstyret med: 

Aircondition, Bluetooth, Alufælge, LED kørelys, Varme i forsæderne
Varme i rattet, Automatiske nødbremse, Tågelygter, Frit valg af metalfarve.


Men skynd dig, vi har kun et begrænset antal 
(den viste bil er med ektra udstyr)

Kia Picanto fås helt ned til 102.182kr.

Kia Picanto er lille, frisk og brændstoføkonomisk bil. Men selvom den er lille er der masser af plads til både fører og passagerer - også på bagsædet.

Ny KIA Picanto 2017

KIA Picanto 2017

Flere udstyrsvarianter

Modellen fås med 5 døre og i flere udstyrsversioner. Modellen er en af de mest solgt i sin klasse. På bagsædet er der plads og seler til 3 personer. Som den eneste i klassen fås Picanto med 7 års fabriksgaranti. 

Ekstra Bladet: 5 ud af 6 mulige stjerner

Ekstra Bladets motorjournalist skriver således: KIA Mindste er nu klassens bedste. Læs anmeldelsen her

 

Praktisk og elegant design

Det er tydeligt fra alle sider, hvordan Picanto'ens positive udstråling matcher alt, hvad du gør. Den er selvfølgelig design vindafvisende bl.a. for at spare brændstof, og den har en et praktisk bagsmæk og et stort bagagerum med hele 200 liter under hattehylden. Der er mulighed for at vælge mellem i alt 13 friske farver.

 

Banebrydende komfort og teknologi

Picanto er udstyret med et nyt infotainment system med 7” touchscreen, så du altid er et skridt foran i navigation og opdateringer i realtid. Og med stemmebetjening kan du hele tiden holde hænderne på rattet og blikket rettet på vejen. Parkeringssensor og bakkamera gør det betydeligt nemmere at parkere og bakke. I den nye Picanto kan du oplade din telefon blot ved at placere din kompatible mobiltelefon på den trådløse telefonoplader

 

Masser af plads og lækre materialer

I den nye Picanto vil du lægge mærke til den ekstra meget plads i den kompakt bil. Mere førerplads, passagerplads og bagagerumsplads end i nogen anden bil i samme segment. Som noget særligt er Picanto udstyret med midterarmlæn med opbevaringsboks. Gør din Picanto helt personlig med beklædninger og indtræk i det største farveudbud nogensinde.

 

KIA Picanto avanceret sikkerhed

Der er ikke sparet på sikkerhedsudstyret – 7 airbags, selealarmer samt aktivt styretøj, der hjælper med at rette bilen op, hvis du skulle komme i uføre. Hill Assist control, gør at du ikke triller baglæns, når du holder på en skråning. Avanceret teknologi sørger for automatisk nødopbremsning, som registrerer potentielle kollisioner på forhånd og bremser bilen i overensstemmelse hermed.

Priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Picanto. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

KIA Picanto 2017 priser og specifikationer

 

 

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

 

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Rio

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Rio. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt  UDEN kilometerbegrænsning.