Den nye Optima hos UJS Biler i Thisted og Viborg

 

Med den nye Optima har KIA's europæiske designere ramt den helt rigtige balance mellem stel, visuel innovation og funktionelle forbedringer - En sedan, som løfter dig op på et nyt niveau

 

KIA Optima

Optima - for fuld power

Optimas 1,7 liters CRDi-dieselmotor yder hele 141 hk og 340 NM. Motoren har en optimal balance mellem præstationer og effektivitet, som giver både dynamisk kørsel og mindre udledning af CO2.

 

Smart Parking

Smart Parking systemet, som fås som ekstraudstyr anvender sensorer til at vurdere parkeringspladsens størrelse og styrer bilen på plads.

 

Optima - Skræddersyet til en travl tilværelse

I Optimas indre venter dig et indbydende premiuminteriør. De nøje udvalgte bløde materialer, den naturlige farvepalette og den smagfulde finish afslører stor omhyggelighed i mindste detalje..

 

Automatisk nødopbremsning

Bliver det nødvendigt, vil automatisk nødopbremsning (ekstraudstyr) hjælpe til med at stoppe din bil. Radarsensorer og kameraer registrerer fodgængere og biler på vejen, og sender signaler til bilen om at bremse. Det øger alles sikkerhed.

 

Passiv sikkerhed - 7 airbags

Sikkerhedsudstyret er omfattende og inkluderer bl.a syv airbags inkl. knæairbags til føreren.

Privatleasing af KIA Optima

Hos UJS Biler giver vi dig også muligheden for at privatlease din næste KIA: Læs mere om Optima privatleasing

Priser og specifikationer på Optima

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr for Optima hos KIA Danmark. KIA Optima priser og specifikationer

 

KIA i Thisted pg Viborg – Vi gi'r dig den aller bedste KIA oplevelse

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv Śrs garanti

Syv års garanti på din Niro

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Optima. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt UDEN kilometerbegrænsning.