Den nye KIA Niro Plug-in hybrid hos UJS Biler i Thisted og Viborg

Niro Plug-in Hybrid

Danmarks mest solgte Plug-in hybrid kører op til 49 km. på ren el og op til 71,4 km som hybrid.

Skift umærkeligt mellem benzin- og eldrift – eller brug begge systemer sammen. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter den kinetiske energi til opladning af batteriet.

Den helt nye Niro Plug-in Hybrid har en 1,6 GDI benzinmotor og en elmotor. Plus et batteri med høj kapacitet.

På et fuld opladet batteri opnår du et samlet brændstofforbrug på op til 71,4 km/l.

 

KIA Niro Plug-in Hybrid

KIA Niro med miljøvenlige teknologier

KIA Niro er udviklet til, på sigt, at rumme en række af miljøvenlige teknologier; plug-in-hybrid og ren el. Niros nuværende motorprogram består af en 1.6-liters GDI-benzinmotor, litium-ion-polymer-batteripakke, 32 kW elmotor og 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse – og udleder bare 88 g CO2/km ved blandet kørsel. Totalt har bilen 141 hk og den kan køre helt op til 26,3 km/l.

 

En moderne hybrid bil

KIA Niro Plug-in Hybrid kombinerer en crossovers alsidighed og designmæssige appeal med optimal brændstofeffektivitet og ultralave emissioner takket være den avancerede nye plug-in-hybriddrivlinje.

Bilen er fra bunden konstrueret som en dedikeret hybridbil, og Niros attraktive og moderne design får bilen til at skille sig ud blandt konkurrenternes mere konservative hybridmodeller.

 

Hybrid drivlinie

Niro Plug-in Hybrid kombinerer en økonomisk 1,6-liters GDI-motor med en 8,9 kWh litium-polymer-batteripakke med høj ydelse. Med tilføjelsen af Niro plug-in hybrid reduceres emissionerne markant i forhold til den mere konventionelle Niro hybrid – CO2-emissionerne reduceres til 29 g/km (ved blandet kørsel, NEDC), og bilen byder på en emissionsfri rent elektrisk rækkevidde op til 58 km eller kombineret med benzinmotoren imponerende 76,9 km/l.

 

Priser og specifikationer på Niro Plug-in hybrid

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr for Niro Hybrid hos KIA Danmark. KIA Niro priser og specifikationer

 

KIA i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA Niro oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv Śrs garanti

Syv års garanti på din Niro

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt UDEN kilometerbegrænsning.