Perfekt til hele familien

KIAs nye familiebil, Niro er nu landet hos UJS-Biler - og KIAs første hybrid model er et besøg hos din KIA forhandler værd. Bilen er en attraktiv blanding af crossoverens praktiske egenskaber og et smart design, sammen med en effektiv ny hybriddrivlinje, så brændstoføkonomien holdes nede – og modellen har tilmed mulighed for at trække op til 1.300 kg!

KIA Niro med miljøvenlige teknologier

KIA Niro er udviklet til, på sigt, at rumme en række af miljøvenlige teknologier; plug-in-hybrid og ren el. Niros nuværende motorprogram består af en 1.6-liters GDI-benzinmotor, litium-ion-polymer-batteripakke, 32 kW elmotor og 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse – og udleder bare 88 g CO2/km ved blandet kørsel. Totalt har bilen 141 hk og den kan køre helt op til 26,3 km/l.

 

Drive Wise – Behagelig og problemfri kørsel

Drive Wise teknokoligen regisrerer potentielt farlige situationer og bidrager til at gøre vejene mere sikre. Det giver dig en mere sikker behagelig køreoplevelse.

 

Niro brændstofforbrug i Guinness World Record®

Faktisk fik KIA Niro sidste år officielt Guinness World Record®-titlen for det laveste brændstofforbrug for hybridbiler efter en køretur på tværs af USA – fra kyst til kyst. Niros rekord er på hele 32,6 km/l. 

 

KIA Niro med masser af plads

Niro er kendetegnet ved en rummelig kabine med god plads på både første og anden række samt et fornuftigt bagagerum på 427 l. Med nødbremse som standard fra den billigste variant, er sikkerheden i top med 5 stjerner i Euro NCAP. Og som vanligt er modellen omfattet af KIAs 7 års fabriksgaranti.

Priser og specifikationer på Niro

Find alle oplysninger om priser, specifikationer, farver og udstyr for Niro Hybrid hos KIA Danmark. KIA Niro priser og specifikationer

 

KIA i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA Niro oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Niro

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt UDEN kilometerbegrænsning.