Den nye KIA Ceed og Ceed SW hos UJS  Viborg og Thisted

Kia Ceed hos UJS Biler

Den nye Ceed byder på et sporty design, som fortsat vil vække opsigt på de danske veje. Nye innovative teknologier øger komforten, bekvemmeligheden og sikkerheden – heriblandt en opgradering til vejbaneassistenten, for bare at nævne ét af de nye førerassistentsystemer. Navnet er som bekendt ændret fra Cee’d til Ceed.

KIA Ceed og SW  Active modeller

Kia Ceed Active

Ceed fås både som 5-dørs model og som Stationcar. Med den nye Active model  får du klassens bedste tilbud inkl. masser af sikkerheds- og komfortudstyr så som Bluetooth, 8" touch skærm, rengsensor, varme i rattet og meget mere.

 

 

KIA Ceed og SW 

Nyt design og forbedret kvalitet

Den nye Ceed er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt under ledelse af Gregory Guillaume, som er European Head of Design, og Peter Schreyer, som er President of Design og Chief Design Officer.

Indvendigt har den nye Ceed fået en ordentlig overhaling og der er benyttet materialer af højeste kvalitet. Kabineindretningen er ligeledes ny, hvilket bl.a. har medført mere benplads og et bedre udsyn for føreren.

 

Kabine med moderne og sofistikeret design

Kabinen er blevet mere ”fører-orienteret” med et enkelt, moderne og sofistikeret design. Midterkonsollen er let vinklet mod føreren for at sikre en nem betjening under kørsel, og de mange detaljer i overfladehandlingen, highglossy sorte eller satinkrom bidrager til den luksuriøse fornemmelse i bilen. 

 

Sporty og atletisk

Den nye Ceed er både lavere og bredere end den udgående model – og kombineret med bilens bagudvendte silhuet, giver det en meget sporty og atletisk karakter. SW modellen er også længere end den tidligere SW model.

 

Motorprogrammet i den nye Ceed

 

Den nye Ceed kommer med tre drivlinjer. Den nye 1,4 T-GDI 140 hk, som er en helt ny tilføjelse til Ceed-familien. Ud over denne nye drivlinje fås også 1,0 T-GDI 120 hk samt 1,6 CRDi med to forskellige ydelser på hhv.115 hk og 136 hk.

1.4 T-GDI og 1.6 CRDI med begge ydelser tilbydes udover en 6-trins manuel gearkasse også med med en 7-trins DCT gearkasse.

 

Ny Kia Ceed bl.a. med udvidet vejbaneassistent
(Lane Folowing Assist) 

Ny teknologi

Som en central del af KIAs produktstrategi vægtes sikkerhed meget højt. Dette gælder også på den helt nye KIA Ceed. Som standard vil den nye Ceed både have aut. fjernlys, træthedsregistrering og vejbaneassistent.

En udvidet vejbaneassistent (Lane Following Assist) er standard ved valg af DCT og Adaptiv fartpilot. Systemet registrerer og følger forankørende køretøjer samt registrerer vejbanelinjerne. Alt dette bidrager til, at bilen holder sig korrekt i vognbanen.

Systemet vil tilmed styre opbremsning, acceleration og styretøj afhængigt af de forankørende køretøjer, hvorved der opretholdes en tilstrækkelig sikkerhedsafstand. Systemet er aktivt mellem 0 – 130 km/t. 

 

Ceed priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Ceed. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

KIA Ceed priser og specifikationer

Kia Ceed SW priser og specifikationer

KIA i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Cee'd

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Rio. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt  UDEN kilometerbegrænsning.