Oplev den nye ProCeed hos UJS Biler i Viborg og Thisted

Den nye KIA ProCeed. Selvsikkert design pakket med udstyr

Det første du lægger mærke til ved den nye ProCeeds vovende designkoncept, er den imponerede karrosseritype, der kombinerer begejstringen og elegancen fra en coupé med det praktiske fra en staitoncar

 

KIA ProCeed vækker opsigt

ProCeed med opsigtsvækkende design

Tag et nærmere kig, og nyd den faldende, lave taglinje med strømlinede konturer langs det skulpturelle karrosseri – alt sammen designet til at give ProCeed sin atletiske karakter og enestående appeal, og det hele fuldendes af imponerende 18” aluminiumsfælge*.(ej standardudstyr)

 

KIA ProCeed med masser af bagageplads

Masser af plads

I den nye KIA ProCeed er eventyrånden kombineret med stil, komfort, bekvemmelighed og alsidighed som standard. Bilens dristige karrosseritype betyder, at den har masser af plads til alle de køreture, som du og dine passagerer har planlagt – bagagerumskapaciteten er på 594 l (1.545 l med bagsæderne klappet ned).

 

Avanceret teknologi

Ro i sjælen er nøglen til at nyde kørslen. Derfor er den nye KIA ProCeed udstyret med innovative features og avanceret teknologi, som sørger for maksimal sikkerhed for dig og dine passagerer.

 

 

ProCeed priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Ceed. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

KIA Ceed priser og specifikationer

 

KIA i Viborg og Thisted – Vi gi'r dig den bedste oplevelse

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler i Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler i Thisted

 

Syv års garanti

Syv års garanti på din Cee'd

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Rio. Garaniten dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km, og heraf endda de første 3 år helt  UDEN kilometerbegrænsning.