5 stjerner og 7 års garanti hos KIA

Kvaliteten i top - Prisen i bund - 7 års garanti på alle biler på alle KIA biler i Thisted og Viborg

KIA's grundliggende koncept er helt enkelt: omkostningerne i bund, kvaliteten i top. Når der købes bil i Danmark, betales der for tre. Afgift og moms til staten svarer til 2/3 af bilens pris. Det betyder, at hver gang KIA Motors sparer 1.000 kr. på omkostningerne, så kan bilen sælges ca. 3.500 kr. billigere til forbrugeren. Så for at vores kunder kan få en kvalitetsbil til rimelige penge, har KIA sparet på alt andet end selve bilen. Derfor får du meget mere bil for pengene ved investering i en KIA.

 

KIA Picanto

Picanto er en af de mest sælgende modeller i sin klasse i Danmark. På mange områder distancerer den sine konkurrenter med flere længder. Set udefra er KIA Picanto en lille, sød og nuttet bybil. Men når dørene åbnes til herlighederne finder du pludselig ud af, at det nærmest er en mini-MPV med 5 døre. KIA Picanto er meget rummelig indvendig i forhold til størrelsen.

 

KIA Rio

KIA Rio har høstet en masse rosende ord fra motorpressen. Den fås i to motorvarianter, tre udstyrsniveauer og ikke mindre end ti forskellige farver. Kig ind til os og få få en prøvetur!.

 

KIA Stonic

Den nye KIA Stonic er iøjnefaldende og har et selvsikkert SUV-inspireret design, som kombinerer adrætte køreegenskaber med en medrivende køreoplevelse.

 

 

Ny KIA Ceed

Den nye Ceed byder på et sporty design, som fortsat vil vække opsigt på de danske veje. 

 

Ny KIA Ceed SW

Den nye KIA Ceed SW har fået nyt design der gør den mere rummelig 

 

  • KIA Venga

Venga er MPV'ernes supermodel - rost til skyerne for både sit ydre og indre: design, dynamik, fleksibilitet, rummelighed og ergonomi. Men den Venga vinder også på brændstofforbrug og høj sikkerhed. Oplev en formfuldendt Venga og bliv overbevist.

 

 

KIA Niro
KIA har introduceret den nye KIA Niro hybrid-crossover. Med denne bil vil du opleve kvalitet i topklasse, et kompakt eksteriør, en raffineret kabine med gode pladsforhold.

 

KIA Niro Plug-in Hybrid

Skift umærkeligt mellem benzin- og eldrift – eller brug begge systemer sammen. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter den kinetiske energi til opladning af batteriet.På et fuld opladet batteri opnår du et samlet brændstofforbrug på op til 76,9 km/l.

 

 

 

KIA Soul EV - 100 % elektrisk

Soul sætter standarden for en helt ny type bil. Sporty, rummelig og dynamisk.

 

 

 

KIA Optima

KIA Optima har et prisbelønnet design, der får folk til at vende sig om på gaden. Bilens sofistikerede teknologi, optimerede komfort og sikkerhedsudstyr efterlader et uforligneligt førstehåndsindtryk.

Læs mere om KIA optima

 

 

 

KIA Carens

Den nye KIA Carens sprudler af sportslig appeal, og den er ideel for et aktivt, stilbevidst familieliv på farten. Med den dynamiske styling og de utallige intelligente designløsninger både indvendigt og udvendigt.
Læs mere om KIA Carens

 

 

 

KIA Sportage

Med hele to prestigefyldte designpriser i bagagerummet er KIA Sportage klar til at imponere med både intelligente features, førsteklasses finish og et præmieret look. 

Læs mere om KIA Sportage

 

 

     

KIA Sorento

KIA Sorento tages kun hjem på bestilling og som personbil til ca. 730.000 kr.

Læs mere om KIA Sorento

 

 

 Syv års garanti uanset om bilen skifter ejer!

Som det eneste bilmærke i EU giver KIA syv års garanti på ALLE nye KIA biler. Denne enestående syv års fabriksgaranti er ”second to none”, og dækker med visse undtagelser hele bilen i fulde syv år eller 150.000 km, og heraf endda de første tre år UDEN kilometerbegrænsning. INGEN andre bilproducenter end KIA, har så megen tro og tillid til sine produkter, at vi tør give denne enestående garanti. Bemærk garantien følger bilen, uanset om den skifter ejer inden for de 7 år!

 

 

 

KIA Soul EV - 100 % elektrisk

Soul sætter standarden for en helt ny type bil. Sporty, rummelig og dynamisk.