5 stjerner og 7 års garanti hos KIA

 

 

Kvaliteten i top - Prisen i bund - 7 års garanti på alle biler på alle KIA biler i Thisted og Viborg

KIA's grundliggende koncept er helt enkelt: omkostningerne i bund, kvaliteten i top. Når der købes bil i Danmark, betales der for tre. Afgift og moms til staten svarer til 2/3 af bilens pris. Det betyder, at hver gang KIA Motors sparer 1.000 kr. på omkostningerne, så kan bilen sælges ca. 3.500 kr. billigere til forbrugeren. Så for at vores kunder kan få en kvalitetsbil til rimelige penge, har KIA sparet på alt andet end selve bilen. Derfor får du meget mere bil for pengene ved investering i en KIA.

 

KIA Picanto

Picanto er en af de mest sælgende modeller i sin klasse i Danmark. På mange områder distancerer den sine konkurrenter med flere længder. Set udefra er KIA Picanto en lille, sød og nuttet bybil. Men når dørene åbnes til herlighederne finder du pludselig ud af, at det nærmest er en mini-MPV med 5 døre. KIA Picanto er meget rummelig indvendig i forhold til størrelsen.

 

KIA Rio

KIA Rio har høstet en masse rosende ord fra motorpressen. Den fås i to motorvarianter, tre udstyrsniveauer og ikke mindre end ti forskellige farver. Kig ind til os og få få en prøvetur!.

 

KIA Stonic

Den nye KIA Stonic er iøjnefaldende og har et selvsikkert SUV-inspireret design, som kombinerer adrætte køreegenskaber med en medrivende køreoplevelse.

 

 

 

Ny KIA Ceed

Den nye Ceed byder på et sporty design, som fortsat vil vække opsigt på de danske veje. 

Ny KIA Ceed SW

Den nye KIA Ceed SW har fået nyt design der gør den mere rummelig 

 

 

 

Ny KIA ProCeed

ProCeeds vovede designkoncept, er den imponerende karrosseritype – den kombinerer
begejstringen og elegancen fra en coupé med det praktiske raffinement

Ny KIA XCEED

KIA XCeed er en ny urban crossover utility vehicle (CUV) fra KIA, som kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med det sporty udseende og de medrivende køreegenskaber fra en hatchback

 

 

 

KIA Niro
KIA har introduceret den nye KIA Niro hybrid-crossover. Med denne bil vil du opleve kvalitet i topklasse, et kompakt eksteriør, en raffineret kabine med gode pladsforhold.

 

Kia Niro Plugin hybrid

Hvis du ønsker det bedste fra begge verdener – et sted, hvor præstationer og grønne egenskaber går hånd i hånd i perfekt harmoni, så er Plug-in Hybrid svaret.

 

 

KIA Soul EV - 100 % elektrisk

Soul sætter standarden for en helt ny type bil. Sporty, rummelig og dynamisk.

 

KIA Optima SW

Rummelige Station Wagon Plug-in Hybrid, inkl. fremragende kvalitet, umiskendelige stil og imponerende komfort, der gør enhver køretur mere inspirerende

Læs mere om KIA optima

 

 

 

 

 

 

KIA Sportage

Med hele to prestigefyldte designpriser i bagagerummet er KIA Sportage klar til at imponere med både intelligente features, førsteklasses finish og et præmieret look. 

Læs mere om KIA Sportage

 

Syv års garanti uanset om bilen skifter ejer!

Som det eneste bilmærke i EU giver KIA syv års garanti på ALLE nye KIA biler. Denne enestående syv års fabriksgaranti er ”second to none”, og dækker med visse undtagelser hele bilen i fulde syv år eller 150.000 km, og heraf endda de første tre år UDEN kilometerbegrænsning. INGEN andre bilproducenter end KIA, har så megen tro og tillid til sine produkter, at vi tør give denne enestående garanti. Bemærk garantien følger bilen, uanset om den skifter ejer inden for de 7 år!

 

 

KIA Stinger 2019

KIA Stinger

Fra 0 til 100 på 5,1 sekunder! 

Læs mere om KIA Stinger