Den nye FIAT Tipo 5 dørs og Station Wagon. Betal først til næste år!

Køb nu og betalt først til 2021

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og hos Fiat vil vi gerne hjælpe dig og din familie med at få den bedst mulige sommerferie. Derfor giver vi nu en unik mulighed for at køre på sommerferie i en spritny Tipo Station Wagon Street eller Tipo 5-dørs Street uden at betale noget som helst før i 2021.

Vi tilbyder et begrænset antal af denne veludstyrede bil med lækre detaljer som 16’’ sorte alufælge, LED-kørelys og tonede ruder bagtil. Hertil kommer en generøs mængde standardudstyr – bl.a. automatisk nødbremse, seks airbags, fartpilot og fartbegrænser, ratbetjent Uconnect radio med USB/AUX og City Servostyring, der gør det nemt at køre i byen. Og med Fiat Tipo får du tilmed et af klassens mest rummelige bagagerum på op til 440 liter i 5-dørs-udgaven og 550 liter i Station Wagon.

Oplev Fiat Tipo, som byder på italiensk stil, høj komfort samt masser af plads, teknologi og praktiske løsninger.

Tipo 5-dørs Street fås for bare 159.990 kr., og har du brug for endnu mere plads, fås Tipo Station Wagon Street for blot 169.990 kr.

FINANSIERING HELT UDEN UDBETALING

TIPO STATION WAGON STREET
Udbetaling 0 kr.
Mdl. ydelse 2.456 kr. i 89 mdr.
Samlet løbetid 96 mdr. (Ingen ydelse de første 7 mdr.) 
Variabel rente 3,95%
ÅOP 5,74%
Samlet kreditbeløb 169.990 kr.
Samlede kreditomk. 48.594 kr.
Samlet tilbagebetaling 218.584 kr.
 
Finansiering via FCA Capital. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet. Betinget af kreditgodkendelse. Gælder t.o.m. 30.06.2020.

 

Personlighed

Alle dele af Tipo lige fra LED-kørelyset til den store markante kølergrill med krom og de markante linjer fra motorhjelmen over taget til hækspoileren, glider elegant sammen i den overordnede arkitektur. En personlighed, der vil blive lagt mærke til.

 

Plads til hund og børn Tipo Stationcar

Bagagerummet på 550 liter har let adgang og lav læssehøjde og uden kant. Magic Cargo Space -systemet kan omkonfigureres, så det øger fleksibilitet og volumen. Flip & Fold-bagsæderne giver en flad læsseflade på op til 1,80 m i længden.

 

Forkæl børnene med UCONNECT™-teknologi

Lad dine børn lytte til deres favoritmusik på TuneIn eller Deezer via LIVE, som er ekstraudstyr, eller slut deres smartphone til Uconnect™ 7” HD systemet. 

 

Perfekt køreposition

Justering af rat og sæde giver en perfekt ergonomisk køreposition, hvor alt er indenfor rækkevidde.

 

Komfortable sæder

Tipo Station Wagon har støttende, komfortable og ergonomiske siddepladser i stof eller kunstlæder. Og klassens bedste benplads. 

 

Alt under kontrol

Få ro i sindet og med en samlet ekstraudstyrspakke: adaptiv fartpilot holder Fiat Tipo i sikker afstand til forankørende. Takket være Full Brake Control bremses der automatisk i en nødsituation. Derudover kan du få bakkamera som ekstraudstyr.

 

 

Video - Ny FIAT Tipo 5-dørs og Station Wagon

 

 

Få den bedste FIAT Tipo Station Wagon oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste FIAT Tipo SW oplevelse. Du vil opleve vores kompromisløse kvalitetspolitik - både når du handler bil, og når du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Viborg og Thisted

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

 

 

Med FIAT's bilkonfigurator kan du sammensætte din bil nøjagtigt, som du har lyst til:

FIAT Tipo Station Wagon bilkonfigurator

 

Priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af FIAT Tipo Station Wagon.

FIAT Tipo Station Wagon prisliste og specifikationer