Den nye FIAT Tipo 5 dørs og Station Wagon er her - Prøv hos UJS biler i Viborg og Thisted

Fiat Tipo Street fra kun 159.000 kr.

Mød den helt nye Fiat Tipo Street, som lige nu fås fra til en ekstrem lav kampagnepris – kun 159.990 kr. Her får du masser af værdi for pengene og endda til omgående levering. Vi tilbyder et begrænset antal af denne veludstyrede bil med lækre detaljer som 16’’ sorte alufælge, LED-kørelys og tonede ruder bagtil. Hertil kommer alt det generøse standardudstyr, fx automatisk nødbremse, seks airbags, fartpilot og fartbegrænser, ratbetjent Uconnect radio med USB/AUX, City Servostyring, der gør det nemt at køre i byen og Magic Cargo Space på Station Wagon-udgaven.

Med Fiat Tipo får du et af klassens mest rummelige bagagerum på op til 440 liter i 5-dørs-udgaven. Oplev Fiat Tipo, som byder på italiensk stil og behagelig komfort med masser af plads, teknologi og fleksibilitet.

 

NY TIPO STREET FRA KUN 159.990 KR.                                      
STATION WAGON KUN 169.990 KR.

 

Personlighed

Alle dele af Tipo lige fra LED-kørelyset til den store markante kølergrill med krom og de markante linjer fra motorhjelmen over taget til hækspoileren, glider elegant sammen i den overordnede arkitektur. En personlighed, der vil blive lagt mærke til.

 

Plads til hund og børn Tipo Stationcar

Bagagerummet på 550 liter har let adgang og lav læssehøjde og uden kant. Magic Cargo Space -systemet kan omkonfigureres, så det øger fleksibilitet og volumen. Flip & Fold-bagsæderne giver en flad læsseflade på op til 1,80 m i længden.

 

Forkæl børnene med UCONNECT™-teknologi

Lad dine børn lytte til deres favoritmusik på TuneIn eller Deezer via LIVE, som er ekstraudstyr, eller slut deres smartphone til Uconnect™ 7” HD systemet. 

 

Perfekt køreposition

Justering af rat og sæde giver en perfekt ergonomisk køreposition, hvor alt er indenfor rækkevidde.

 

Komfortable sæder

Tipo Station Wagon har støttende, komfortable og ergonomiske siddepladser i stof eller kunstlæder. Og klassens bedste benplads. 

 

Alt under kontrol

Få ro i sindet og med en samlet ekstraudstyrspakke: adaptiv fartpilot holder Fiat Tipo i sikker afstand til forankørende. Takket være Full Brake Control bremses der automatisk i en nødsituation. Derudover kan du få bakkamera som ekstraudstyr.

 

 

Video - Ny FIAT Tipo 5-dørs og Station Wagon

 

 

Få den bedste FIAT Tipo Station Wagon oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste FIAT Tipo SW oplevelse. Du vil opleve vores kompromisløse kvalitetspolitik - både når du handler bil, og når du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Viborg og Thisted

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

 

 

Med FIAT's bilkonfigurator kan du sammensætte din bil nøjagtigt, som du har lyst til:

FIAT Tipo Station Wagon bilkonfigurator

 

Priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af FIAT Tipo Station Wagon.

FIAT Tipo Station Wagon prisliste og specifikationer