Den nye FIAT Panda er her - Prøv den hos UJS biler i Viborg og Thisted

Fiat Panda 
Overraskende meget plads, 5 siddepladser, nødbremse og masser af udstyr, lavt brændstofforbrug, ægte italiensk design. Spar 10.000 kr. på udvalgte modeller. 

Attraktivt billån med 0 kr. i udbetaling
Md. Ydelse kun 1379 kr.

Løbetid 96 md. Fast rente 2,99%, ÅOP 6,15, samlede kreditomk. 27.394 kr. Samlet tilbagebetaling 132.384 kr.

 

 

Det er bare panda

FIAT Panda er en herlig blanding af funktionalitet og design. Fra de lakerede kofangere med stødindsatser til udsmykningen på det robuste karosseri lader Panda sin personlighed skinne igennem. 

 

Grib rattet og gi den gas

Det designede rat fås med læderbetræk samt integreret radiobetjening som ekstraudstyr. Instrumentpanelet fremstår med en klar og overskuelig grafik. Der er mulighed for at få et integreret Uconnect-system, så du har al information, underholdning og de tjenester, lige ved hånden. Læderrat med ratbetjening samt Uconnect er standard på Lounge.

 

Sæder og indtræk

Indtræk i sort & gråt eller sort & rødt med røde eller grå syninger i kombination med de nye farver på instrumentbrættet:

 

Kør Panda på mobilen

Den gratis Panda Uconnect-app giver dig direkte adgang til en række tjenester fra din smartphone, fx dit musikbibliotek, dine kontakter, Spotify, Google Maps eller vejrudsigten.

Og telefonen? På Pandaen er den holder, der skal monteres lige over radioen, standardudstyr på Lounge.

 

 

Få den bedste FIAT Panda oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste FIAT Panda oplevelse. Du vil opleve vores kompromisløse kvalitetspolitik - både når du handler bil, og når du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Viborg og Thisted

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

Læs mere om Panda

Læs her