Den nye 500X er her - Prøv den hos UJS biler i Thisted og Viborg

Klik på billedet, og se den sjove og anderledes film om Fiat 500X
 

Ny Fiat 500X

Mere cool, mere dristig, og endnu mere behagelig – kør ind i fremtiden med den nye 500X. De nye LED-kørelys og baglygter i LED giver dig et meget markant udseende, som skiller sig ud på vejen. Og med mulighed for LED-hovedlys som sikrer et ekstremt godt lys, får du endnu højere sikkerhed i de mørke timer. Fiat 500X er næsten lidt for lækker udvendig, komfortabel og stilfuld indvendig. 

 

STÆRKERE, MERE EFFEKTIV OG MINDRE STØJ

Oplev de nye motorer i en Fiat 500X – de kommer med turbo og direkte indsprøjtning, det giver stærkere og mere effektive motorer med mindre og støj og et minimalt forbrug. Alt i alt giver det en forbedret køreglæde for både fører og passagerer, der ikke skal gøre andet end at nyde turen og komforten, både ved høj og lav hastighed.

 

Avancede sikkerhedssystemer

Teknologi ændrer den måde, vi opfører os på, lever på - og kører på. Den nye 500X tilbyder en lang række innovative sikkerhedssystemer. Vognbaneassistenten giver dig for eksempel straks besked i tilfælde af pludselige, eller utilsigtede vognbaneskift og hjælper dig med at komme tilbage i den rigtige vognbane igen. Den nye 500X kan aflæse trafikskilte og kan sammen med fartbegrænseren hjælpe med at tilpasse kørslen efter den anviste hastighedsgrænse. 

 

Læs også Biltesterens anmeldelse af Fiat 500X 

FIAT 500X FÅS FRA 209.990.KR

Gælder Fiat 500X Urban 1.0 benzin 120 hk Euro6D-temp. Bilerne er vist med ekstraudstyr.

 Med standardudstyr: Forbrug v. blandet kørsel 17,2 km/l. C02-udledning 133 g/km. Testet efter NEDC-2/WLTP norm. Ekstraudstyr kan ændre forbrugs- og emissionstal.

 

Få den bedste FIAT 500X oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT 500X oplevelse. Du vil opleve vores kompromisløse kvalitetspolitik - både når du handler bil, og når du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

 

 

Med FIAT's bilkonfigurator kan du sammensætte din bil nøjagtigt, som du har lyst til:

FIAT 500X bilkonfigurator

 

Priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af FIAT 500 X.

FIAT 500X prisliste og specifikationer