Den nye 500X er her - Prøv den hos UJS biler i Thisted og Viborg

Elegant, rummelig og velkørende cross-over

Fiat 500X er elegant, rummelig og velkørende – en ægte cross-over som også afspejles af X’et i navnet. En rigtig god gammeldags FIAT med masser af køreglæde og spændende design.

 

X-pressive

500X udtrykker de værdier, der har gjort Fiat 500 til et verdenskendt ikon. Et blik er nok til at se de designelementer, den har arvet fra den historiske model: Afrundede dobbelte forlygter, motorhjelmens fremspring, forkromede vinger på siderne af FIAT-logoet. Bagpå ses de adskilte lygter indkranset af en skinnende ring, den afrundede bagrude og FIAT-logoet på kromhåndtaget.

 

Kæmpe udvalg af fælge

Udvalget af aluminiumsfælge til 500X er enormt. Fra 16" hjulkapsler til 16"aluminiumsfælge med diamantfinish, fra 17" satingrå aluminiumsfælge til 17" matsorte aluminiumsfælge med diamantfinish og til slut 18" sølvpoleretfælge. De sølvpoleret eller matte sorte 18" fælge med diamantfinish er endda mere elegante og rafinerede.

 

Instrumentpanel og rat

Bilens instrumenter med de tre cirkelformede elementer giver mindelser om den historiske FIAT 500. Det iøjnefaldende 3,5” TFT-display giver føreren alle nødvendige oplysninger på en umiddelbar måde og byder desuden på masser af muligheder for tilpasning. Det formede sportsrat giver perfekt greb og ideel håndstilling.

 

 

Ekstra komfort

Siddepladserne yder den ideelle komfort med rummelige og omsluttende sæder, der er betrukket med tofarvet stof i kombinationerne sort/grå eller sort/rød.

 

U-connect

Med Uconnect administrerer du alle multimedieenhederne ved hjælp af en 5” eller 6,5” touchscreen: analog og digital radio (DAB som er ekstraudstyr) samt de mest almindelige kompatible enheder (medieafspiller, smartphone), der tilsluttes via USB- og AUX-IN-stikket. 
 

 

 

Få den bedste FIAT 500X oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT 500X oplevelse. Du vil opleve vores kompromisløse kvalitetspolitik - både når du handler bil, og når du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

 

 

Med FIAT's bilkonfigurator kan du sammensætte din bil nøjagtigt, som du har lyst til:

FIAT 500X bilkonfigurator

 

Priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af FIAT 500 X.

FIAT 500X prisliste og specifikationer