Den nye 500L er på gaden - Prøv den hos UJS biler i Thisted og Viborg

FIAT 500L URBAN

 
Den populære Fiat 500L Urban står fuldstændig klar til at du kan tage familien med ud i sommeren.*Med bland andet 2-farvet lak, sidespejle i kontrastfarve og 16” alufælge, samt et væld af praktiske opbevaringsløsninger, er bilen perfekt til den moderne og stilbevidste familie. 
 
 

Den moderne Fiat 500L er en stor og smart bil. Her får får du en komfortabel og sikker bil, som kan køre langt på literen.

 

Plads til hele familien

Bemærk størrelsesforholdet mellem den lille smarte 500 og 500L. 500L er super praktisk, fordi den kombinerer rummelighed og indvendig komfort som i større biler, og som stadig er lige så nem at parkere som en bybil.

 

Smuk udvendig - komfortabel indvendig

500L tilføjer linjer, der tilføjer komfort til det originale 500-design. Den let skrånende forrude øger pladsen og udsynet for passagererne og giver føreren en øget følelse af sikkerhed. Det store frontrudeparti reducerer blinde vinkler og giver masser af lysindfald.

 

FANTASTISK UDSIGT og masser af plads

Det panoramiske soltag, der er ekstraudstyr, giver passagererne i en 500L den største åbning i klassen. Alle bilens sæder kan konfigureres på mange forskellige måder. For- og bagpassagersædet kan foldes forover til et bord og de mange bagsæder kan justeres i længden og foldes helt sammen over sig selv med et enkelt indgreb. Det giver dig en fleksibel platform i hele bilens længde. Med 455 liter bagagerum opnås en lastkapacitet på 1480 liter med bagsædet foldet sammen.

 

Navigation og kommunikation

Den 5” farvede touchscreen (navigation er ekstraudstyr) taler sammen med din telefon og player, mens du kører er mere enkel en nogensine. Med Bluetooth kan du foretage opkald uden at slippe rattet, samt håndtere indgående beskeder (hvis du har en kompatibel smartphone).

 

Bliv eco:DRIVER

Vil du lære at mindske brændstofforbruget og spare op til 16%? FIAT eco:Drive vil lære dig hvordan. Hver gang du sætter dig bag rattet, registrerer funktionen din køreadfærd og viser dig eco:Indexet på displayetet, og giver dig gode råd i realtid til, hvordan forbedre din kørestil. 

 

 

 

 

Få den bedste FIAT 500L oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted får du den bedste FIAT 500L oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

 

 

Med FIAT's bilkonfigurator kan du sammensætte din bil nøjagtigt, som du har lyst til:

FIAT 500L bilkonfigurator

 

Priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af FIAT 500L.

FIAT 500L prisliste og specifikationer