Den nye 500L Living er på gaden - Prøv den hos UJS biler i Thisted og Viborg

120 ÅR FOR FULD MUSIK
Fiat blev grundlangt i 1899 i Torino og fejrer 120 års jubilæum i år. Vi er stolte over at være en ægte italiensk bilproducent med fokus på design, innovative løsninger og høj kvalitet. Derfor giver i den anledning, hele 120 måneders garanti (10 år) på alle Fiat modeller i forbindelse med finansiering.

10 ÅRS (120 MDR.) GARANTI VED FINANSIERING – PÅ ALLE FIAT MODELLER

Ved finansiering af en ny Fiat får du lige nu 10 års fabriksgaranti – så behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter på din bil de næste 10 år eller 120 måneder.

Fiat 500 L Wagon 

 

Stor og smart bil

Den moderne Fiat 500L Living er en stor og smart bil. Her får får du en komfortabel og sikker bil, som kan køre langt på literen. 500L Living er nem og smidig i trafikken og er et perfekt eksempel på, hvordan design og effektiv pladsudnyttelse kan kombineres.

 

Nem bybil

Bemærk størrelsesforholdet mellem den lille smarte 500 og 500L Living. 500L Living er praktisk, fordi den kombinerer rummelighed og indvendig komfort som i større biler, og som stadig er lige så nem at parkere som en bybil.

 

Panorama og masser af plads

Det el-betjente panoramiske soltag, der er ekstraudstyr, giver passagererne i en 500L Living den største åbning i klassen - hele 1.5m².

 

1.500 forskellige sædekonfigurationer

500L Livings indvendige plads kan formes, som du ønsker. Adgangen til tredje sæderække er gjort nemmere ved hjælp af Fold&Tumble-sæder, som kan foldes sammen over sig selv.

 

Navigation og kommunikation

Den 5” farvede touchscreen (navigation er ekstraudstyr) taler sammen med din telefon og player, mens du kører er mere enkel en nogensine. Med Bluetooth kan du foretage opkald uden at slippe rattet, samt håndtere indgående beskeder (hvis du har en kompatibel smartphone).

 

Bliv eco:DRIVER

Vil du lære at mindske brændstofforbruget og spare op til 16%? – FIAT eco:Drive vil lære dig hvordan. Når du sætter dig bag rattet, registreres din køreadfærd og funktionen viser dig eco:Indexet på displayetet, og giver dig gode råd i realtid til, hvordan forbedre din kørestil. 

 

 

 

 

Få den bedste FIAT 500L Living oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT 500L Living oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted