Den nye 500C cabriolet er her - Prøv den hos UJS biler i Thisted og Viborg

Mors dag tilbud...

Privatleasing Fiat 500 POP: 0 Kr. i førstegangsydelse og kun 2195 kr./md

 

En ægte italiener sætter sin mor højere end noget andet. Derfor gør vi hos Fiat noget ekstra ud af Mors Dag og hjælper dig med at sige 500 gange tak med en passende luksuriøs og stilfuld gave, alle mødre vil elske.

I en ganske kort periode kan du nemlig privatlease den åbne Fiat 500C Pop med kun 0 kr. i førstegangsydelse. Den kække åbne 500C Pop kommer med masser udstyr som standard, så kan mor – eller enhver anden, der ønsker det køre med stil!

 

Privatleasing via FCA Capital Danmark. Priserne er inkl. finansieringsomk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring, betinget af endelig kreditgodkendelse. Gælder til d. 15.05.2020 eller så længe lager haves.
 

Forbrug v. bl. kørsel 17,5 km/l, CO²-emission 132 g/km. Årlig ejerafg.: 1.080 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr, som kan ændre forbrug, emission, pris og ejerafg.

 

 

Fiat 500C nye helt unikke profil er uændret, men cabrioleten har fået mere karakter af de elegante nye aluminiumsfælge. 

 

Umiskendelig profil

FIAT 500C's har fået endnu mere glimt i øjnene med de fikse lister og en en kofanger, der udgør rammen i det tredimensionale look. I mørket dominerer de polyelliptiske forlygter, som giver indtryk af blinkende øjne.

 

Personlighed og skønhed

FIAT 500C rummer et fulstændigt nydesignet interiør, der endnu engang overrasker med elegance og reffinement.

 

Alt under kontrol

Uconnect er infotainment system, der gør det muligt at administrere alle multimedieenhederne i bilen ved hjælp af en 5” eller 6,5”berøringsskærm: Digital og analog radio (DAB er ekstraudstyr) samt almindelige kompatible enheder (medieafspiller, smartphone), der tilsluttes via USB- og AUX.

 

FIAT 500C sikkerhed

500C er udstyret med de bedste beskyttelsesforanstaltninger: 7 airbags, ABS + EBD. ESC + Hill-Holder for at holde kursen i nødstilfælde og gøre start op ad bakke nemmer. HBA gør pludselige opbremsninger effektive og der aktiveres havariblink i tilfælde af katastrofeopbremsning. Ellipsoidale forlygter med kørelys giver maksimalt udsyn suppleret med LED-teknologi.

 

 

 

 

Få den bedste FIAT 500C oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

 

 

Med FIAT's bilkonfigurator kan du sammensætte din bil nøjagtigt, som du har lyst til:

FIAT 500C bilkonfigurator

 

Priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af FIAT 500.

FIAT 500C prisliste og specifikationer