Den nye 500C cabriolet er her - Prøv den hos UJS biler i Thisted og Viborg

 

120 ÅR FOR FULD MUSIK
Fiat blev grundlangt i 1899 i Torino og fejrer 120 års jubilæum i år. Vi er stolte over at være en ægte italiensk bilproducent med fokus på design, innovative løsninger og høj kvalitet. Derfor giver i den anledning, hele 120 måneders garanti (10 år) på alle Fiat modeller i forbindelse med finansiering.

10 ÅRS (120 MDR.) GARANTI VED FINANSIERING – PÅ ALLE FIAT MODELLER

Ved finansiering af en ny Fiat får du lige nu 10 års fabriksgaranti – så behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter på din bil de næste 10 år eller 120 måneder.

Fiat 500C nye helt unikke profil er uændret, men cabrioleten har fået mere karakter af de elegante nye aluminiumsfælge. 

 

Umiskendelig profil

FIAT 500C's har fået endnu mere glimt i øjnene med de fikse lister og en en kofanger, der udgør rammen i det tredimensionale look. I mørket dominerer de polyelliptiske forlygter, som giver indtryk af blinkende øjne.

 

Personlighed og skønhed

FIAT 500C rummer et fulstændigt nydesignet interiør, der endnu engang overrasker med elegance og reffinement.

 

Alt under kontrol

Uconnect er infotainment system, der gør det muligt at administrere alle multimedieenhederne i bilen ved hjælp af en 5” eller 6,5”berøringsskærm: Digital og analog radio (DAB er ekstraudstyr) samt almindelige kompatible enheder (medieafspiller, smartphone), der tilsluttes via USB- og AUX.

 

FIAT 500C sikkerhed

500C er udstyret med de bedste beskyttelsesforanstaltninger: 7 airbags, ABS + EBD. ESC + Hill-Holder for at holde kursen i nødstilfælde og gøre start op ad bakke nemmer. HBA gør pludselige opbremsninger effektive og der aktiveres havariblink i tilfælde af katastrofeopbremsning. Ellipsoidale forlygter med kørelys giver maksimalt udsyn suppleret med LED-teknologi.

 

 

 

 

Få den bedste FIAT 500C oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service. 

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

UJS Biler i Viborg

Kontakt UJS Biler Viborg

 

UJS Biler i Thisted

Kontakt UJS Biler Thisted

 

 

 

Med FIAT's bilkonfigurator kan du sammensætte din bil nøjagtigt, som du har lyst til:

FIAT 500C bilkonfigurator

 

Priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af FIAT 500.

FIAT 500C prisliste og specifikationer