Fiat 500 DELUXE - 0 kr. i udbetaling og fra kun 2.295 kr. pr. måned

Elsker du stil, elegance og ren forkælelse så er Fiat 500 DELUXE lige noget for dig.

NETOP NU KAN DU PRIVATLEASE den fra kun 2.295 kr. om måned og med UHØRT 0 KR. i førstegangsydelse.

 

En Fiat 500 DELUXE har integreret navigation, mobiltilslutning, luksuriøse lædersæder, parkeringssensor bag, klimaanlæg, panorama glastag, 15” alufælge og valgfri lakfarve.

 

Privatleasing via FCA Capital Danmark af Fiat 500 DELUXE 1.2 69 hk. førstegangsydelse 0 kr. Løbetid 36 mdr. 45.000 km i perioden. Samlet pris 82.620 kr. Priserne er inkl. finansieringsomk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring, betinget af endelig kreditgodkendelse. Gælder t.o.m. 31.08.2019.

 

 

 

120 ÅR FOR FULD MUSIK


Fiat blev grundlangt i 1899 i Torino og fejrer 120 års jubilæum i år. Vi er stolte over at være en ægte italiensk bilproducent med fokus på design, innovative løsninger og høj kvalitet. Derfor giver i den anledning, hele 120 måneders garanti (10 år) på alle Fiat modeller i forbindelse med finansiering.

10 ÅRS (120 MDR.) GARANTI VED FINANSIERING – PÅ ALLE FIAT MODELLER

Ved finansiering af en ny Fiat får du lige nu 10 års fabriksgaranti – så behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter på din bil de næste 10 år eller 120 måneder.

Fiat 500 POP

 

Fiat 500 pop er et frisk pust til din hverdag, og nu kan du finansiere den til en uhørt lav pris og samtidig få 10 års fabriksgaranti. Dette ikon af en by bil er spækket med udstyr og lækre detaljer, der får dig til at skille dig ud fra mængden.

Fiat 500 Pop byder på blandt andet:

 • 5” Uconnect™ m. touch skærm
 • Uconnect™ LIVE
 • Mobiltilsslutning
 • Manuel Aircondition
 • Læderrat m. ratbetjening
 • Højdejusterbart rat
 • LED-lys i kombination m. kørelys.
 • El-ruder, foran
 • El-sidespejle
 • Krom dørhåndtag
 • Og meget mere…

FINANSIERINGSEKSEMPEL: FIAT 500 POP: 

UDBETALING 0 KR. 1.499 KR./MD.

Med standardudstyr: WLTP:  forbrug v. bl. kørsel 16,4 km/l, COâ‚‚-emission 141 g/km.
Bilen er vist med ekstraudstyr, som kan ændre forbruget, emission, pris og ejerafg.

Umiskendelig profil

FIAT 500's har fået endnu mere glimt i øjnene med de fikse lister og en en kofanger, der udgør rammen i det tredimensionale look. I mørket dominerer de polyelliptiske forlygter, som giver indtryk af blinkende øjne.

 

Personlighed og skønhed

FIAT 500 rummer et fulstændigt nydesignet interiør, der endnu engang overrasker med elegance og reffinement.

 

Alt under kontrol

Det nye rat med helt specielt design med elementer i krom på Lounge versionen. En 7" TFT skærm (ekstraudstyr) sørger for, at du har styr på vigtige oplysninger under kørslen.

FIAT 500 sikkerhed

I den nye 500 kan du sætte din lid til alle de bedste beskyttelsesforanstaltninger: 7 airbags, ABS + EBD. ESC + Hill Holder for at holde kursen i nødstilfælde og gøre start op ad bakke nemmere, HBA for at gøre pludselige opbremsninger effektive og aktivering af havariblink i tilfælde af katastrofeopbremsning. Ellipsoidale forlygter med kørelys giver maksimalt udsyn suppleret med LED-teknologi.