Nyhed: Fiat 500 Hybrid

Fiat 500 Hybrid  anvender ny teknologi for at respektere naturen. Den nye mild-hybridmotor reducerer CO2-udledningen med op til 30% i forhold benzin-motoren på 1.2 liter med 69 hk. Fiat 500 Hybrid fås i den unikke modelserie Launch Edition med innovative Seaqual™ sæder, der er produceret med genbrugsplast opsamlet i Middelhavet.

Launch Edition er spækket med udstyr, der omfatter bl.a klimaanlæg, LED-kørelys, instrumentpanel i farven Verde Rugiada, læderrat, hybrid-logo på bagklappen og 7” TFT-display i instrumentgruppen med alt den information du har behov for, når du kører. En ekstra finesse på de nye Launch Edition-varianter er, at de kan fås i den unikke farve Verde Rugiada, der er inspireret af naturens skønhed og havenes storhed


Umiskendelig profil

FIAT 500's har fået endnu mere glimt i øjnene med de fikse lister og en en kofanger, der udgør rammen i det tredimensionale look. I mørket dominerer de polyelliptiske forlygter, som giver indtryk af blinkende øjne.

 

Personlighed og skønhed

FIAT 500 rummer et fulstændigt nydesignet interiør, der endnu engang overrasker med elegance og reffinement.

 

Alt under kontrol

Det nye rat med helt specielt design med elementer i krom på Lounge versionen. En 7" TFT skærm (ekstraudstyr) sørger for, at du har styr på vigtige oplysninger under kørslen.

FIAT 500 sikkerhed

I den nye 500 kan du sætte din lid til alle de bedste beskyttelsesforanstaltninger: 7 airbags, ABS + EBD. ESC + Hill Holder for at holde kursen i nødstilfælde og gøre start op ad bakke nemmere, HBA for at gøre pludselige opbremsninger effektive og aktivering af havariblink i tilfælde af katastrofeopbremsning. Ellipsoidale forlygter med kørelys giver maksimalt udsyn suppleret med LED-teknologi.