Fiat i Viborg og Thisted - Førende i Nordjylland

 

 

UJS har været Fiat forhandler siden 1995 - Nu også i Viborg!

UJS Biler har været forhandler af Fiat i Thisted siden 1995. Vil tilbyder hele Fiats programpalette af sporty, miljøvenlige og sikre biler til privat og erhvervsmæssig brug.

 

Hør om attraktive kampagnepriser på  hele Fiat 500 modelprogrammet 

 

 

Fiat 500

Sjov, sporty, vintage, teknologisk, forfinet, eller pakket med ekstraudstyr. Hvad enten du er ved at købe din første bil, eller blot ønsker at skifte den gamle ud, er 500 bilen for dig. Fordi det er en bil, som du selv skaber. 3 versioner, 3 motorer og masser af detaljer og tilpasningsmuligheder indenfor personlig stil, sportsudstyr og komfort giver mere end 500.000 forskellige kombinationsmuligheder for Fiat 500.

 

 

Fiat 500C

Sjov, glad, solrig og med den åbne himmel over dig. Vintage, teknologisk, forfinet, eller pakket med ekstraudstyr. Fordi det er en bil som du selv skaber. 2 versioner, Pop og Lounge, 3 farver foldetag så du altid kan finde en der passer til bilens farve. Der er nemlig et væld af farver du kan vælge i mellem – og forskellige interiør og et instrumentbord, der altid matcher bilens udvendige farve.

 

 

Fiat 500L

Med en passagerkabine på over 3 m3 giver bilen en køreoplevelse i total frihed og opfylder dermed alle dine og dine passagerers ønsker. Størrelsen og den rigelige plads i 5OOL er kombineret med førsteklasses funktionalitet og komfort.

 

 

 

Fiat 500X

Fiat 500X er rummelig, elegant og velkørende – en ægte cross-over. En god gammeldags FIAT med masser af køreglæde og spændende design.

 

 

Fiat Tipo

Komfort og funktionalitet der maksimerer værdien for pengene. En praktisk 5-dørs bil med omfattende detaljer. Du får meget mere for langt mindre!

 

 

Fiat Panda

Mere praktisk end nogensinde. Panda er den perfekte følgesvend til hverdagens eventyr. Robust og klar til det hele, stor rummelighed og veludviklet kørekomfort. Alsidig og stabil, det kan alle blive enige om, både singler og familier, de meget unge og de evigt unge!

 

 

​

Fiat Qubo

Qubo er frihed fra Fiat. Multifunktionel, karakteristisk og eventyrlysten. Qubo imødekommer alle behov for mobilitet og pladskrav med sit kompakte ydre og rummelige indre. Miljøvenlig, komfortabel og sikker at køre, både i og udenfor byen. Mange tilpasnings-muligheder, farver, attraktive udstyrsvarianter og spændende ekstraudstyr.

 

Fiat frihed - Også for handicappede

Individuel bevægelsesfrihed er en af menneskets fundamentale rettigheder. I den sammenhæng tilbyder bilen den ultimative frihed. Det faktum, at man kan bevæge sig hvorhen man vil, hvornår man vil, er netop essensen af den livskvalitet, som vi tror på. At gøre det man har lyst til lige nu. Det gælder også for de mange millioner mennesker over hele verden, som af forskellige årsager har problemer med mobiliteten. Derfor har Fiat bl.a. skabt konceptet Mobilia, som er designet til at opfylde handicappedes naturlige ønsker og krav om frihed.

Fiat miljø - Udtjente biler genbruges

Hos fokuserer vi på, at både vores biler og produktions- metoder skåner miljøet mest muligt. Derfor opfylder vores biler alle gældende EU-standarder til udstødningsgasser, og vi har fjernet alle skadelige emissioner fra vores produktionsanlæg. Omkring 70 % af de enkelte Fiat biler genbruges gennem det avancerede Fiat Auto Recycling System (FARE).

Fiat Targa Service - Finansiering, vejhjælp og garanti

Fiats filosofi indebærer, at omtanke og tryghed er i fokus. Det er baggrunden for, at vi har oprettet Fiat Targa Service. Det er en service, som tilbyder dig en række konkrete serviceydelser og faciliteter, som du kan vælge til og fra efter eget behov. Fiat Targa Service indeholder bl.a. finansiering, vejhjælp og garantiordninger.